Günel'den Reza Zarrab'a gönderme

Son zamanlarda geçirdiği estetik operasyonlarla magazin gündemine oturan Azeri şarkıcı Günel Zeynalova'nın açıklamaları, eski sevgilisi Reza Zarrab'a gönderme olarak yorumlandı.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab’ın boşanma haberleri sonrası, gözler Zarrab’ın 2000 yılından 2008'e kadar birliktelik yaşadığı Azeri Kızı Günel’e çevrildi. Günel Zeynalova, sosyal medya üzerinden çarpıcı bir açıklama yaptı.

Azeri şarkıcı Günel ve Reza Zarrab arasında yaklaşık 8 yıl süren bir ilişki yaşanmıştı. Ancak Zarrab, evlilik yolunda ilerlediği Günel’le olan ilişkisini sürpriz bir şekilde sonlandırarak o dönem Ebru Gündeş’le aşk yaşamaya başlamıştı. Gündeş ile Zarrab'ın boşanma haberinin ardından tüm gözler Azeri kızı Günel'e çevrilmişti.

Günel'den Reza Zarrab'a gönderme

“ACILARDAN GÜÇLENDİM''

Günel, sosyal medya hesabına gelen çok sayıda yorum sonrası dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Günel, “Beni yargılamadan önce kendi hayatınızı değerlendirin... Benim sabrımı ölçmeyin! Yenemezsiniz ya da yıpratamazsınız! Ben acılardan, haksızlıklardan güçlenmiş̧ biriyim..." ifadelerini kullandı. Günel'in bu sözleri Gündeş ve Zarrab'a gönderme olarak yorumlandı.

“NE GÜZEL GENÇLEŞİYORUM…”

Ünlü şarkıcı, sık sık gündeme gelen estetik haberlerine de isyan etti. Günel, "Herkes kendi kapısının önündeki pislikleri temizlesin ilk önce. Ne güzel gençleşiyorum, güzelleşiyorum... Kimine göre de çirkinleşmişim. Sana ne? Ona ne? Kime ne? Bakım yapıyorum" ifadelerini kullandı.

 

Günel'den Reza Zarrab'a gönderme ile ilgili etiketler Reza Zarrab Ebru Gündeş Hadise Şarkıcı Günel Günel Zeynalova
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.