Güne dansla başlıyorlar! Öğrenciler mutlu, öğretmen de mutlu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin güne neşeli, dinç ve zinde başlaması için başlatılan “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” projesi kapsamda düzenlenen etkinlik ile viral olan öğretmen, “Bu kadar ilgiyle karşılaşacağımı beklemiyordum” dedi

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından öğrencilerin güne neşeli, dinç ve zinde başlaması adına başlatmış olduğu, “Okulumda Sağlıklı Besleniyorum” projesine, “Osman Zeki Yücesan İlkokulu” katılım sağlayarak, öğrencilere ders öncesi kültür fizik hareketleri yaptırarak, öğrencilerin motivasyonunu arttırmaya devam ederken, Sınıf öğretmeni Şule Yüksel, yöresel türküler eşliğinde hareketleri yaparak öğrencileri ile, eğlenceli zaman geçirmesi büyük ilgi gördü.

3-5 DAKİKALIK BİR KÜLTÜR FİZİK ETKİNLİĞİ

Etkinlikler ile ilgili bilgi veren sınıf öğretmeni Şule Yüksel, “Milli Eğitim Bakanlığımızın temel eğitim kurumlarında çocuklarımızın ders öncesinde daha sağlıklı yaşam becerileri kazanmaları hedeflenerek, bu amaç doğrultusunda planlanan kültür fizik etkinliği. Okulumuz ve öğretmenler kurulu kararımızla bu etkinlikleri hayata geçirme kararı alarak, komisyon oluşturduk. Okulumuzun komisyonu tarafından alınan karar doğrultusunda, benimle birlikte öğretmen arkadaşlarımız her gün düzenli olarak sabah okul girişlerinde, hava şartları soğuk olursa diğer derslerde ya da öğle arasında 3-5 dakikalık bir kültür fizik etkinliği yapıyor” dedi.

Öğrencilerinin dikkatini çekmek ve motivasyonunu artırmak adına, etkinli müzikle birlikte uygulayan Yüksel, yöresel müziklerimizi kullanmaya özen göstererek, çocukların bilgi edinmelerini, okulu sevmeleri ve motivasyonu artmış şekilde, derslere girmelerini sağladıklarını dile getirdi.

''BU ETKİNLİKLER ÇOCUKLARIN BAŞARISINA BÜYÜK KATKI SAĞLIYOR''

Etkinliklere gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getiren, Yüksel, etkinlikler ile öğrencilerin başarısında da artış olduğunu dikkat çekerek, yoğun ilgi gördüğünü ifade etti.

Sınıf öğretmeni Şule Yüksel, “öğretmenlik kariyerimin dışında, halk oyunlarıyla ilgileniyorum. 24 yıldır öğretmenlik görevini icra ediyorum. Bu zaman zarfında da öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak adına projeler yürüttük. Bunu da kültür fizik etkinliği ile pekiştirerek, çocuklarımıza yansıtmak istedik” dedi.

Bu etkinlik ile birlikte, çocuk kendini zihinsel olarak iyi hissederek, ders başarısına yansımış oluyor.

Güne dansla başlıyorlar! Öğrenciler mutlu, öğretmen de mutlu ile ilgili etiketler Öğretmen Öğrenci Kayseri dans

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.