Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi!

Tolga Karel'in eski eşi Günay Museyeva ve sevgilisi Taha Tatlıcı arasında çıkan tartışmadan dolayı Museyeva'nın Tatlıcı'yı bıçakladığı öğrenildi. Duymadık Kalmasın programına bağlanan Museyeva, o iddialara cevap verdi.

Manken Güney Museyeva kavga sırasında sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçakladığı iddialarına Duymayan Kalmasın programında cevap verdi. 

Tolga Karel'in eski eşi manken Günay Musayeva'nın, kavga esnasında kendisini darp eden sevgilisi Taha Tatlıcı'yı bıçakladığı öğrenildi. Savcılık tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Günay Museyeva için hapis cezası istendiği ve kavga sırasında asıl kendisinin darp edildiğini belirterek "Oğlumu ve kendimi korumak için yaparken oldu." dediği ortaya çıkmıştı.

AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI

Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi!

Günay Museyeva ve sevgilisi Taha Tatlıcı ile kamuoyuna yaptığı açıklamayı sosyal medya hesaplarında paylaşmıştı.

Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi! - Resim : 2

Günay Museyeva, TV100 ekranlarında yayınlanan Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in sunduğu Duymadık Kalmasın programına bağlanarak "Bu gerçek dışı bir olay. Böyle şeyler olmadı. Bu tartışma 3 ay önce, Cihangir'in uyuduğu bir saatte oldu. Komşuların şikayeti üzerine polisler geldi. Polislerin gelmesi üzerine yanlış anlaşılmayı düzeltmek için karakola gittik." dedi.

Taha Tatlıcı ise, olayla ilgili "Geç bir saatte mutfakta ve balkonda ufak bir tartışma geçti. İlk şikayetten sonra ikinci şikayette gelince yanlış anlaşılmayı düzeltmek için karakola gittik. Bahsedildiği gibi bu tip bir şey yaşanmadı. Tamamen basit bir kavga buralara geldi, daha fazla bir boyut almadan bunu durdurmak istiyoruz." diyerek tartışmayı anlattı.

Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi! - Resim : 3

Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi! - Resim : 4

Günay Museyeva'dan sevgilisini bıçakladığı iddialarına yanıt geldi! ile ilgili etiketler Seren Serengil Cengiz Semercioğlu TV100