Gümüşhane’de şüpheli paket alarmı: Yol trafiğe kapatıldı

Gümüşhane’de İl Jandarma Komutanlığına yakın bölgede, trafik levhasının altına bırakılan şüpheli paket bomba imha uzmanları tarafından patlatıldı. Paketten kişisel eşyalar çıkarken, ihbar üzerine çift taraflı olarak trafiğe kapatılan yol, tekrar ulaşıma açıldı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Yeni Mahalle Kazım Karabekir Caddesi üzerinde meydana geldi. Gümüşhane İl Jandarma Komutanlığına yakın bir bölgede, trafik levhasının altında sahipsiz bir çanta gören vatandaşlar polis ekiplerine haber verdi.

YAYA VE ARAÇ TRAFİĞİNE KAPATILDI

İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken yol çift taraflı olarak yaya ve araç trafiğine kapatıldı.

FÜNYE İLE PATLATILDI

Özel koruyucu kıyafet giyen bomba imha uzmanı pakete yerleştirdiği fünyeyi uzaktan kumanda ile patlattı. İmha edilen paketten kişisel eşyalar çıkarken, yol trafiğe açıldı.

Gümüşhane’de şüpheli paket alarmı: Yol trafiğe kapatıldı ile ilgili etiketler Gümüşhane şüpheli paket
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.