Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı 'dan kritik toplantı...

Senol Güneş'ten boşalan Beşiktaş Teknik Direktörlüğü için en büyük aday olan Abdullah Avcı bugün Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir araya gelecek.

Sezonun sona ermesinin ardından en merak edilen konuların başında Abdullah Avcı'nın Beşiktaş'ın başına geçip geçmeyeceği konusu geliyor.

SuperHaber yazarı Levent Ümit Erol beklenen transfere ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

12:30'DA DEV ZİRVE

Erol'un edindiği bilgilere göre Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı bugün 12:30'da bir araya gelecek. Görüşmede Avcı, Gümüşdağ'dan Beşiktaş'a gitmek için izin isteyecek.

YILDIZ İSİMLERİ BEŞİKTAŞ'A GÖTÜRMEK İSTEYECEK
Avcı, Beşiktaş'a gitme konusunda Gümüşdağ'dan onay alırsa Başakşehir'deki 3 yıldız ismi de yanında götürmek isteyecek. Levent Ümit Erol'un edindiği bilgilere göre bu isimler Edin Visca, Eprenau ve Gaël Clichy. Clichy sözleşmesinin sona ermesinin ardından şu anda boşta. Eğer Beşiktaş'tan da onay gelirse Clichy ile kısa sürede sözleşme imzalanabilir.

AVCI GİDERSE OKAN BURUK
Abdullah Avcı'nın Gümüşdağ ile anlaşarak Beşiktaş'ın yolunu tutması durumunda ise Başakşehir'in yeni hocası yüksek olasılıkla Okan Buruk olacak.

Göksel Gümüşdağ ve Abdullah Avcı 'dan kritik toplantı... ile ilgili etiketler Başakşehir Göksel Gümüşdağ Abdullah Avcı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.