Gümüş gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor?

Gümüş gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Gümüşün gün içindeki hızlı yükselişi son 8 yılın en yüksek zirvesini neden gördüğü merak ediliyor. Gümüş gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor detaylar haberimizde.

Gümüş gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor soruları sorulmaya başlandı. ABD’deki bazı hisse olayları sonrası açık pozisyonların olduğuna inanılan gümüşe yönelmeler ile gümüş fiyatını 8 yılın zirvesine taşıyarak gündem oldu.

Gümüşün bugün global çapta yatırımcı forumlarında en önemli gündem maddesi haline gelmesinin nedeni olarak, fiyatı cuma gününe göre yüzde 11’den fazla artırarak 30,07 dolar/ons ile 19 Şubat 2013’ten bu yana görülen en yüksek seviyeye çıkmasıdır.

2020 yılın da zirvesi olan 29,8588 dolar/ons seviyesinin üzerinde tutunmakta zorlanmış olan gümüş fiyatı cuma gününe göre yaklaşık yüzde 10 artış yaşayarak 29,58 dolar/ons seviyelerinde.

Gümüş  gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor?

Gümüş gram fiyatı ne kadar?

Gümüşün şu andaki alış fiyatı 6,81 satış siyatı ise 6,82 TL’den yapılmaktadır. Gün içinde en düşük 6,34’den işlem gören Gümüş 6,82’den işlem görüyor.

1 gr Gümüş : 6,82 TL

Altın fiyatları ne kadar?

Gümüş fiyatındaki bu güçlü artış altın fiyatına da 1871,92 dolar/ons seviyesini göstermiştir. Altın şu sıralarda yaklaşık olarak 1.865 dolar/ons seviyesinde seyretmektedir.

İç piyasada ise dolarda yaşanan düşüş ile beraber gram altın fiyatları gerileme eğilimine girmiştir. Gram altın şu anda 433 TL’den işlem görmektedir.

Gümüş gram fiyatı ne kadar, neden yükseliyor? ile ilgili etiketler Gümüş gram ne kadar 1 gr gümüş kaç tl neden yükseliyor
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.