Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın

FETÖ'nün 15 Temmuz hain darbe kalkışmasına direnirken şehit olan kahramanlardan biri de Halil Kantarcı'ydı. Bugün vefatının 4. yıl dönümü dolayısı ile anısına hatim ve dua programı gerçekleştirildi. Bir çocuk perdeye yansıtılan Halil Kantarcı'nın fotoğrafı görünce uzun uzun baktıktan sonra hıçkırıklara boğuldu. O çocuk FETÖ alçaklarının gülüşünü soldurduğu Kantarcı'nın büyük oğlu Ali Cihat'tan başkası değildi...

Bazı anlar vardır ki utancınızdan başınızı önüne eğer, yerin en dibine geçip kaybolmak istersiniz. 

Bugün birçok kişi küçük bir çocuğun perdeye yansıyan fotoğraf karşısında nutku tutulup, gülüşü solup, hıçkıra hıçkıra ağladığı anlara tanık olduğunda tam da böylesi bir duyguya kapıldı. 

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın

Oysa hiçbirinin suçu değildi o gülüşün solması. Ama derinden sorumluluğunu hissettiler acıyı canlarının her parçasında, bedenlerinin her hücresinde hissettiler. 

Küçük çocuk ağlarken çoğu o sele kapılıp gitti. Kimi gözlerini içlerine akıttı o an duydukları çaresizliği kimse görmesin diye. 

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın - Resim : 2

O çocuk kim miydi? O çocuk 15 Temmuz  darbe girimişinde FETÖ'cü alçaklara direnirken gece yarısı asker kıyafetine gizlenmiş hainlerin sıktığı kurşunlarla şehit olan Halil Kantarcı'nın büyük oğlu Ali Cihat'tı.

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın - Resim : 3

Bugün 4. şehadet yıl dönümü dolayısı ile Halil Kantarcı için hatim ve dua programı düzenlenmişti. 

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın - Resim : 4

Çocukları da katıldı o programa Kantarcı'nın. Mekana gülücüklerle girdi her biri. Sonra Ali Cihat babasının perdeye yansıtılan fotoğrafını gördü. Önüne gitti. Önce başı önüne düştü. Elindeki bayrağı birkaç kez salladı. Sonra da yakındaki bir sandalyeye oturdu ve dizlerine kapanıp hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. 

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın - Resim : 5

Türkiye işte bu an ile yıkıldı bugün. Küçük bir çocuğun gülüşünü solduranlara lanet yağdı tüm dudaklardan ve yüreklerden.

 

Gülüşünü soldurduğunuz bu çocuğu unutmayın ile ilgili etiketler Şehit 15 Temmuz FETÖ Halil Kantarcı darbe girişimi Ali Cihat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.