Gülümse Kaderine Dizisi Güzel Havalara Yenildi! Fox TV'den Flaş Karar!

Gülümse Kaderine dizisi aslında çok hızlı bir giriş yapmış ve kısa sürede izleyicisini toplamıştı. Ancak Avşar Film imzalı Gülümse Kaderine dizisiyle ilgili Fox TV'den flaş bir karar geldi.

Gülümse Kaderine dizisinin izlenme oranlarının düşmesinin sebebi havaların ısınması olarak gösterildi. Fox TV'nin yaz sezonu öncesi ekrana getirmeye başladığı Avşar Film imzalı Gülümse Kaderine havaların da ısınmasıyla izleyicide değerini kaybetti. Gülümse Kaderine Dizisi Güzel Havalara Yenildi! Fox TV'den Flaş Karar!


FOX TV beklentilerin altında kalan Gülümse Kaderine dizisi için kararını verdi. Başrollerinde Sude Zülal Güler, Bahar Şahin, Mine Tugay, Burak Sergen gibi oyuncuların yer aldığı dizi Gülümse Kaderine 5. bölümde final yapma kararı aldı.

Final kararı sonrası Gülümse Kaderine dizisine başlayanlar da hayal kırıklığına uğradı. Bu kadronun bir daha bir araya gelmeyeceğini düşünen seyirci diziye biraz daha zaman verilmesi görüşündeydi.

Gülümse Kaderine Dizisi Güzel Havalara Yenildi! Fox TV'den Flaş Karar!

Yönetmenliğini Aytaç Çiçek, senaryo yazarlığını Burcu Över'in yaptığı Gülümse Kaderine dizisi ekrana veda ediyor. Dizinin final bölümü olan 5. bölüm kendi gününde veda edecek.

 

Gülümse Kaderine Dizisi Güzel Havalara Yenildi! Fox TV'den Flaş Karar! ile ilgili etiketler Fox TV gülümse kaderine neden final yapıyor gülümse kaderine bahar şahin sude zülal güler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.