Gülümse Kaderine Dizisi Ağlama Rekoru Kırdı! Eda ve Yaren'in Hikayesinde Şaşırtan detay var

Fox TV'nin Şans Verdiği En önemli projelerden Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümüyle ekrana geldi. Bahar Şahin ve Sude Zülal Güler'in başrol oynadığı Gülümse Kaderine ilk bölümüyle izleyiciye dram dolu anlar yaşattı. Ancak dizide şaşırtan bir detay herkesin dikkatini çekti. Gülümse Kaderine dizisi ile ilgili detayları paylaşıyoruz.

Gülümse Kaderine Dizisi ile ilgili bilinmeyen detayları araştırdık. Fox Tv Ekranlarında ilk bölümüyle izleyiciden geçer not alan ve beğenilen dizinin ikinci bölümü de merakla beklenmeye başlandı. Usta oyuncular Mine Tugay ve Burak Sergen'in de rol aldığı Gülümse Kaderine yetiştirme yurdunda büyüyen Eda ve Yaren'in hikayesini konu alıyor. Gülümse Kaderine Dizisi Ağlama Rekoru Kırdı! Eda ve Yaren'in Hikayesinde Şaşırtan Detay Var.

Bahar Şahin ve Mine Tugay'ı Zalim İstanbul'dan sonra bir araya getiren Gülümse Kaderine dizisi ilk bölümüyle ağlama rekoru kırdı diyebiliriz. Yaren'in tıp fakültesine girmek için çabaladığı ve hayatta bir yerlere gelmeye çalıştığını gördük. Ancak Eda okumakla bir yere varılamayacağını biliyor. 

Sude Zülal Güler'in Yaren karakterinin sınav kağıdını çalarak sınava girmesini engelleyen Eda daha ilk bölümden kötü karakter olduğunu gösterdi.

Gülümse Kaderine Dizisinde Şaşırtan Detay!

Mine Tugay ve Bahar Şahin Gülümse Kaderine dizisiyle yıllar sonra bir araya geldi. Bu ikiliyi en son Zalim İstanbul'da görmüştük. Öyle ki hikayenin gidişatına bakılırsa her iki dizide konu olarak birbirine benziyor.

Gülümse Kaderine Çarşamba akşamı yayınlanan güçlü rakiplerine rağmen reytinglerde iyi bir yer tutunacağını daha şimdiden gösterdi. Biz de diziyle ilgili detayları ve gelişmeleri sizler için araştırdık.

Dizide ayrıca Mine Tugay, Burak Sergen, Sude Zülal Güler, Doğan Bayraktar, Yalçın Hafızoğlu, Erkan Meriç, Aslı Sümen, Ertuğrul Postoğlu, Ahu Sungur, Müge Su Şahin, Sevinç Kumaş, Nazan Diper, Aslı Samat, Ülkü Hilal Çiftçi, Bade Arazlı ve Duygu Arda rol alıyor.

 

 

Gülümse Kaderine Dizisi Ağlama Rekoru Kırdı! Eda ve Yaren'in Hikayesinde Şaşırtan detay var ile ilgili etiketler Mine Tugay gülümse kaderine bahar şahin sude zülal güler burak sergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.