Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız

Gönül Dağı dizisinin yıldız ismi Gülsüm Ali İlhan ile tiyatrocu Durul Bazan aşkına flaş bir veto geldi. Ailelerin de karıştığı birliktelikle ilgili bomba iddia magazin gündemindeki yerini aldı.

TRT 1 dizisi Gönül Dağı'nda Dilek karakteri ile izleyicinin sıkı takip ettiği Gülsüm Ali İlhan ile kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi tiyatrocu Durul Bazan aşkı kısa bir süre önce ortaya çıkmıştı. İlişkilerini sessiz sedasız sürdüren çiftin aşkına ailelerden veto geldi.

Aşkları kısa bir süre önce dondurmacıda çekilmiş fotoğraflarla ortaya çıkan çift, ilişkilerini sesseiz sedasız yaşamayı tercih ediyor.

28 yaşındaki Gülsim Ali İlhan'ın ailesinin Durul Bazan'ı veto ettiği ancak güzel oyuncunun ilişkisini sürdürme kararı aldığı öne sürüldü.

Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız

Durul Bazan'ın sosyal medya hesabından yaptığı, "Elalem ne der?" sözü kadar duvarları yüksek bir hapishane var mı?" paylaşımı da gönderme olarak yorumlandı.

Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız - Resim : 2

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren 'Yüzleşme' adlı dizide rol almıştı.

Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız - Resim : 3

2 yılı aşkın süredir tanışan İlhan ile Bazan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde dünyaya geldi. Gülsim Ali Ilhan aslen Bulgar göçmenidir. Çocukluğunu Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'Super Model Ford Models Bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen 'Ford Models Of The World' güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etti. Bir süre modellik yaptı.

Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız - Resim : 4

Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Daha sonrasında aynı şekilde ekranlarda pek çok farklı projede ver alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etti.

 

 

 

 

Gülsüm Ali İlhan ile Durul Bazan aşkına aile engeli! Nedenini duyunca çok şaşıracaksınız ile ilgili etiketler TRT 1 gülsüm ali ilhan Durul Bazan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.