Gülseren Budayıcıoğlu vefatının 3. yılında annesini duygusal sözlerle andı

Birçok kitabı diziye uyarlanan yazar ve psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu, vefatının 3. yıl dönümünde annesini duygusal sözlerle andı. Budayıcıoğlu'nun ''Sevgili annemi tam üç yıl önce bugün kaybettik'' sözleriyle başlayan paylaşımı herkesi duygulandırdı.

Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderindir, Masumlar Apartmanı ve Camdaki Kız gibi kitapları diziye uyarlanan 75 yaşındaki psikiyatr, yazar ve iki çocuk annesi Gülseren Budayıcıoğlu, vefatının 3. yılında da annesini unutmadı.


Instagram hesabından annesinin fotoğrafını yayınlayan ve ölüm yıl dönümünde duygusal bir yazı kaleme alan Gülseren Budayıcıoğlu şu ifadeleri kullandı:

''Sevgili annemi tam üç yıl önce bugün kaybettik.

Aradan tam üç yıl geçse de onu anmadığımız tek bir gün bile olmadı. Ne çok anı bırakmış bize, her birimizin yüreğine ne çok dokunmuş, nasıl da her derdimize derman olmuş.

Geçmişe ait ne konuşsak içinde mutlaka annem de var. Sevincimize de ortak olmuş, üzüntümüze de. Her birimizle ayrı ayrı, çok özel, çok derin, çok candan ilişkiler kurmuş.
İnsan asıl unutulunca ölürmüş derler ya, demek bizim annemiz daha ölmedi. Hep kalbimizde yaşıyor.

Nurlarda yat sevgili annem.''

Diziye uyarlanan kitapları ile gündemde konuşulan isimler arasında yer alan başarılı psikiyatr ve yazar Budayıcıoğlu bu paylaşımıyla yürekleri sızlattı. Budayıcıoğlu'nun paylaşımına takipçilerinden çok sayıda yorum geldi.

İşte Gülseren Budayıcıoğlu'nun 3 yıl önce vefat eden annesi...

Gülseren Budayıcıoğlu vefatının 3. yılında annesini duygusal sözlerle andı

 

Gülseren Budayıcıoğlu vefatının 3. yılında annesini duygusal sözlerle andı ile ilgili etiketler Sosyal Medya Instagram Gülseren Budayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Böylesi görülmedi: Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürmüşler

Edirne'de Kapıkule Sınır Kapısı'ndan yurda giriş yapan bir tırda hassas burunlu dedektör köpek Carlos'un desteği ile polis ve gümrük muhafaza ekiplerince yapılan aramada 10 milyon lira değerinde 50 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Kokuyu gizlemek için uyuşturucu maddeye kahve sürüldüğü ortaya çıktı.