Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir? Masumlar Apartmanı'nın uyarlandığı kitabı kim yazdı?

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. 15 Eylül'de TRT 1'de ekrana gelmesi beklenen Masumlar Apartmanı merakla bekleniyor. Masumlar Apartmanı, Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlama. İşte detaylar...

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir sorusunun yanırtı araştırılıyor. İşte detaylar....

GÜLSEREN BUDAYICIOĞLU KİMDİR?

Gülseren Budayıcıoğlu 1947 yılında Ankara’da doğmuştur. 1966 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. Öğrenci iken TRT Ankara radyosunda ve televizyonunda kadrolu spiker ve sunucu olarak görev yaptı. Ankara’da serbest hekimlik yaptı.

Hastaları ile olan görüşmelerini kaleme aldığı Madalyonun İçi isimli kitabını çıkardı. 2005 yılında hastaların sosyal güvencelerini kullanarak Sağlık Bakanlığından ruhsatlı Ankara'nın ilk özel psikiyatri merkezini açtı. Madalyon psikiyatri merkezinde kendisi gibi başarılı hekimler ile çalıştı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı romanı Masumlar Apartmanı  dizisi olarak TRT 1 ekranlarında olacak

2008 yılında Günahın Üç Rengi, Hayata Dön ve Kral Kaybederse isimli eserlerini yayınladı. 2013 yılında Madalyon Psikiyatr Merkezinin Levent Şubesini açtı. Kitaplarında yılların verdiği özel tecrübeleri herkesle paylaşmak adına kitaplar yayınladı.

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir? Masumlar Apartmanı'nın uyarlandığı kitabı kim yazdı? ile ilgili etiketler TRT 1 gülseren budayıcıoğlu kimdir masumlar apartmanı
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.