Gülşen'in 'Delikanlım' performansı hayranlarını şoke etti

Yıldız Tilbe'nin unutulmaz parçalarından 'Delikanlım'ı İstanbul konserinde canlı seslendiren 45 yaşındaki pop şarkıcısı Gülşen'in performansı dinleyenlerini şaşırttı. Birçok ünlü ismin yeniden yorumladığı şarkıyı söyleyen Gülşen sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu. Son dönemde cesur kostümleriyle sürekli adından söz ettiren Gülşen bu kez 'Delikanlım' şarkısıyla gündem oldu.

Yıldız Tilbe'nin bir dönem ortalığı kasıp kavuran 'Delikanlım' şarkısı farklı sanatçılar tarafından seslendirilmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında yayınlanan, Müge ve Gülşen'in sunduğu 2. Sayfa programına konuk olan Tuğba Ekinci, 'Delikanlım' şarkısını seslendirmiş ve seslendirdiği şarkıyı Instagram hesabından da "Ata'ma gelsin" notuyla paylaşmıştı.

GÜLŞEN'DEN 'DELİKANLIM' PERFORMANSI

Konser maratonuna devam eden ve son olarak İstanbul Bomonti'de sahne alan ünlü popçu Gülşen ise aynı şarkıyı okudu. Pandemi sonrası farklı şehirlerde verdiği konserlerinde tercih ettiği kıyafetleriyle sahnede fırtınalar estiren şarkıcının 'Delikanlım' performansı ise dinleyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Gülşen'in 'Delikanlım' performansı hayranlarını şoke etti


Gülşen'in 'Delikanlım' performansı dinlemeye gelen hayranları tarafından beğenilmeyince kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasındaki yerini aldı. Gülşen'e sosyal medyada 'Bunun delikanlım şarkısı ile ne ilgilisi var', 'Bu şarkıcı Yıldız Tilbe'den başkası okumasın', 'Delikanlım gruptan ayrıldı', 'Performansın bundan haberi var mı?', 'Ne dediği anlaşılmıyor' şeklinde yorumlar yağdı.

Gülşen'in 'Delikanlım' performansı hayranlarını şoke etti


TUĞBA EKİNCİ'DEN DİKKAT ÇEKEN YORUM

Şarkıcı Aynur Aydın, 'Ses sisteminden kaynaklanan bir sıkıntı' yorumuyla meslektaşına destek verirken, Tuğba Ekinci'nin 'Ben bu filmi bir yerden hatırlıyorum' şeklindeki yorumu ise dikkat çekti.

tuğba ekinci - gülşen


Gülşen, Yıldız Tilbe'ye saygı albümü olan 'Yıldızlı Şarkılar'da 'Delikanlım' şarkısını seslendirmişti. Şarkının klibi için Terkos Gölü’nde kamera karşısına geçen Gülşen'in fotoğrafçı Koray Birand’ın yönettiği klibinin çekimleri 9 saat sürmüştü. Yıldız Tilbe yıllardır en çok sevilen şarkılardan olma özelliğini koruyan 'Delikanlım'ı ilk olarak 1994 yılında seslendirmişti.

Gülşen'in 'Delikanlım' performansı hayranlarını şoke etti ile ilgili etiketler Aynur Aydın Tuğba Ekinci Gülşen Yıldız Tilbe Konser delikanlım şarkı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.