Gülşen'in bebeğinin ilk kelimesi o şarkıcının adı oldu!

Şarkıcı Gülşen'in 1.5 yaşındaki oğlu Azur Benan konuşmaya başladı. Ünlü şarkıcı oğlunun 'anne' demesi için çok uğraşsa da Azur Benan'ın ilk söylediği isim 'Tarkan' oldu.

Gülşen, önceki akşam sahne aldığı mekanda muhteşem bir performansa imza attı. 

Temmuzda baba olan Tarkan'ın kızı Liya'yı henüz görmediğini söyleyen Gülşen, 1,5 yaşındaki oğlu Azur Benan'la ilgili de ilginç bir ayrıntıyı paylaştı. Popçu, oğlunun ilk kelimesinin 'anne' olmasını beklerken yaşadığı hüsranı şöyle anlattı:

'BABASI DA ÇOK ÜZÜLDÜ'

"Azur'un ilk kelimesi kanka, ikincisi ise Tarkan oldu. 'Cuppa' şarkısında 'tayfa' kelimesi var. Ben hep evde 'kanka' diye mırıldanıyordum. Azur da önce 'kanka' sonra da 'Tarkan' dedi. Maalesef ilk sözleri 'anne' ya da 'baba' olmadı."

Gülşen'in bebeğinin ilk kelimesi o şarkıcının adı oldu!

Bu sözleriyle güldüren 42 yaşındaki şarkıcı, eşi Ozan Çolakoğlu'nun da oğlunun 'baba' demeden önce Tarkan demesiyle hüsrana uğradığını söyledi.

 

Gülşen'in bebeğinin ilk kelimesi o şarkıcının adı oldu! ile ilgili etiketler Gülşen Tarkan azur benan ilk kelime
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.