Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca sahnede LGBT bayrağı açtı

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Festivali kapsamında Yenikapı'da konser veren popçu Gülşen sahnede LGBT bayrağı açmış ve yaptığı konuşma ile de tepki çekmişti. Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca konserinde LGBT bayrağı açtı. Gülşen'in izinden giden Reyhan Karaca'ya sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi.

Sahne kostümleri nedeniyle sık sık gündem olan Gülşen, Haziran ayında Antalya sahnesinde LGBT bayrağı açmış, "Bunu bu gece gösterelim burada. Renklerimizi göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine ve renkler çok güzel. Herkesin cinsel kimliği, hayatı kendine ait. Buna bir başkası karar veremez. Hayatımızın sahibi kendimiziz. Biz belirleriz. Ne istiyoruz, ne yapacağız, neyi seviyoruz, ne olmak istiyoruz, hangi renkteyiz? Buna bir başkası karar veremez." açıklamasını yapmıştı. Ünlü popçunun bu hareketinden rahatsız olan bazı hayranları konser alanını terk etmişti. Gülşen'in LGBT bayrağı açması sosyal medyada eleştirilmişti.

Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca sahnede LGBT bayrağı açtı

Gelen eleştirileri umursamayan Gülşen, geçtiğimiz günlerde ise Yenikapı'da verdiği konserinde yeniden sahnede LGBT bayrağı açmıştı. Seyirciler havada sallanan bayraklar nedeniyle konseri izleyemediklerini söyleyince kavga çıkmış, Gülşen araya girerek "LGBT bayrağından rahatsız olan arkaya gitsin" demişti. Rahatsız olan dinleyiciler Gülşen'in bu hareketinden sonra konser alanını terk etmişti.

Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca sahnede LGBT bayrağı açtı - Resim : 2


SAHNEDE LGBT BAYRAĞI AÇMA MODASI MI DOĞUYOR?

Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca sahnede LGBT bayrağı açtı. Yenikapı’da konser veren Reyhan Karaca, seyircilere “Var mı LGBT bayrağı?” sorusunu yöneltti. Elden ele sahneye ulaştırılan bayrağı açan Karaca, sahnede bayrakla dans etti.

reyhan-karaca-lgbt-bayragi

İBB'nin düzenlediği konserde Gülşen'in izinden giderek LGBT bayrağı açan Reyhan Karaca'nın bu hareketi akıllara ''Sahnede 'LGBT bayrağı açma modası' mı doğuyor?'' sorusunu getirdi.


24 Temmuz'da Park Orman'da düzenlenen CityFest'te sahne alan ünlü rapçi Ozbi de sahnede LGBT bayrağı açmıştı.

 




Gülşen'in ardından şimdi de Reyhan Karaca sahnede LGBT bayrağı açtı ile ilgili etiketler LGBTİ+ Gülşen Konser Ozbi reyhan karaca LGBT bayrağı LGBT
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.