Gülşen'den estetik iddialarına şaşırtan cevap!

Önceki gün oğlu Azur’la Nişantaşı’nda gezerken görüntülenen Gülşen, dudaklarına dolgu yaptırdığı yönündeki iddialara yanıt verdi. Gülşen, "Evli barklı kadınım ben. Yaptırmadım" dedi.

Ünlü şarkıcı Gülşen'in Instagram'ın hikaye kısmında paylaştığı gönderi akıllara soru işareti düşürdü. Gülşen'in paylaştığı fotoğraf sonrası sosyal medyada bir çok takipçisi ünlü şarkıcının dolgu yaptırdığını öne sürdü.

"O KADAR DA ŞUURSUZ DEĞİLİM!"

Ünlü şarkıcı bu iddialara ilk önce böyle cevap verdi:

"Tabii ki istesem yaptırırım kime hesap vereceğim? Ayrıca normal zamanda yapılsaydı bu haber, bu kadar umursamaz cevap vermezdim. Ama anne olunca konu başka. Emziren bir anne olarak başım ağrısa ağrı kesici bile içemezken dolgu yaptırmayacağım aşikar. O kadar da şuursuz değilim çok şükür. Şu an yurt dışındayım. Haberi yapanları Demet'e havale ediyorum" demişti.

gulsen-azur-025335BM

Şarkıcı Gülşen hakkında çıkan 'gizlice dolgu yaptırdı' haberlerine yurda döndükten sonra şaşırtıcı bir yanıt verdi. Ozan Çolakoğlu ile yaptığı evlilikten sahip olduğu çocuğu Azur’la birlikte Nişantaşı’nda görüntülenen Gülşen, kısa bir süre için de olsa muhabirlerin sorularını yanıtladı. Magazin gündemine yansıyan fotoğrafları üzerinden dudaklarına dolgu yaptırdığı yönünde iddialar ortaya atılan Gülşen, bu iddialara şu yorumda bulundu:

“Kendiniz bakın var mı? Ne dolgusu! Evli barklı kadınım ben. Yaptırmadım tabii ki…”

Gülşen'den estetik iddialarına şaşırtan cevap! ile ilgili etiketler Gülşen Ozan Çolakoğlu azur dolgu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.