Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun oğullarına görkemli doğum günü!

Şarkıcı Gülşen, eşi Ozan Çolakoğlu ile birlikte çocukları Azur Benan'ın 1. yaş gününü önceki gün kutladı. Doğum gününe sanat camiasından birçok isim katıldı.

Ozan Çolakoğlu ve Gülşen'in oğulları Azur Benan 1 yaşına girdi. Geçtiğimiz gün Levent’te bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleşen bu özel doğum günü partisine ikilinin yakın dostları ve sanat camiasından birçok isim katıldı.

SANAT CAMİASI AZUR BENAN'IN YANINDAYDI

Demet Akalın, Funda Arar ve Edis’in yanı sıra yakın dostları ikiliyi bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Davetli olmasına rağmen iş yoğunluğu nedeniyle doğum gününe katılamayan Tarkan, Azur Benan’ın hediyesini göndermeyi de ihmal etmedi.

demetakaln

'HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADIM"

Ozan Çolakoğlu geçen yıl Renkli Sayfalar'a telefonla bağlanarak duygularını canlı yayında şöyle anlatmıştı:

"Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen'e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah "

azurbenan-440x660

8563140

Gülşen ve Ozan Çolakoğlu'nun oğullarına görkemli doğum günü! ile ilgili etiketler Gülşen Ozan Çolakoğlu Doğum günü oğlu azur benan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.