Gülşen sahne kıyafetlerini eleştirilere 'namus' şarkısıyla gönderme yaptı

Son dönemde sahne kıyafetleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan ünlü popçu Gülşen önceki akşam Cahide Palazzo’da sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir akşam yaşatan şarkıcı 'Namus' isimli şarkıyı seslendirdikten sonra bir göndermede bulunarak “Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı bu şarkı, ilan ediyorum. ‘Namuslu görünmek kimlere kalmış’ diyerek buraya nokta koymak istiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Cahide Palazzo’da sahne alan Gülşen, son dönemde sahne kıyafetleriyle ilgili yapılan yorumlara sahnede cevap verdi. Sarı renkte bir elbiseyle sahneye çıkan Gülşen güzelliğiyle göz kamaştırdı.

 

"NAMUSLU OLMAK KİMLERE KALMIŞ"

Konser maratonuna hız kesmeden devam eden Gülşen, Cahide Palazzo’da unutulmaz bir konsere imza attı. Sahnede Sezen Aksu'nun ‘Namus’ şarkısını söyleyen Gülşen, “Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum.” diye konuştu.

Gülşen sahne kıyafetlerini eleştirilere 'namus' şarkısıyla gönderme yaptı

İzzet Yıldızhan'ın başlattığı sahne kıyafetleri tartışmasına en son usta sanatçı Orhan Gencebay dahil olmuş; "Edepli olmak lazım." demişti.

 

 

 

Gülşen sahne kıyafetlerini eleştirilere 'namus' şarkısıyla gönderme yaptı ile ilgili etiketler Gülşen Konser sahne kostümü Cahide Palazzo
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.