Gülşen Orhan kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan çığ altında kaldı!

Gülşen Orhan kimdir? Van'da meydana gelen ikinci çığ faciasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın da çığ altında kaldığı ve yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Gelen son dakika gelen bilgiden sonra Orhan'ın yaşamı merak konusu oldu.

Gülşen Orhan kimdir? Son dakika gelen bilgiye göre,Van'da meydana gelen ikinci çığ faciasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın da çığ altında kaldığı detayı geldi. Orhan'ın yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Peki Gülşen Orhan kimdir? Son durumu nedir? Detaylar haberimizde...

Van-Bahçesaray kara yolunun 33. kilometresinde üzerine çığ düşen minibüste bulunduğu değerlendirilen 2 kişiyi arama çalışmaları devam ederken ikinci çığ düştü. Bölgede incelemelerde bulunan ve Bahçesaraylı olan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AK Parti Van eski Milletvekili Gülşen Orhan’ın da çığ altından yaralı olarak kurtarıldığı belirtildi. Hemen Çatan Devlet Hastanesine kaldırılan Gülşen Orhan’a ilk müdahalenin yapıldığı bildirildi.

Gülşen Orhan kimdir?  Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan çığ altında kaldı!

GÜLŞEN ORHAN KİMDİR?

Gülşen Orhan 12 Aralık 1970 tarihinde doğdu.

Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Van ilinde 5. sırada seçilmiş olup, TBMM 23. dönem milletvekillerindendir. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinden mezun oldu.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı görevini yürüten Orhan, bir çocuk annesidir.

Gülşen Orhan kimdir? Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan çığ altında kaldı! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Van Son dakika çığ Gülşen Orhan
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.