Gülse Birsel'den 'Jet Sosyete' isyanı!

Gülse Birsel'in senaryosunu yazıp oynadığı Jet Sosyete dizisinin tanıtımları yayınlanmaya başladı. Çekimleri devam eden dizi daha ekranlara gelmeden olumsuz eleştiri alınca Birsel çıldırdı.

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel henüz tanıtımlarının döndüğü dizisi Jet Sosyete hakkında yapılan bir paylaşıma tepki gösterdi.

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Jet Sosyete dizisinin tanıtımları geride bıraktığımız gün dönmeye başlamış ve büyük beğeni kazanmıştı. Yeni projesi hakkında yapılan yorumları yakından takip eden Gülse Birsel, bir takipçisinin yaptığı eleştiriye yanıt verdi.

DİZİ DAHA BAŞLAMADAN SEYRETMİŞ OLMANIZ MÜTHİŞ!

Dizinin sadece tanıtımını izleyerek bir karara varan takipçisine tepki gösteren Birsel, “Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş! Ben bile daha seyretmedim. Hatta çekimler bile bitmedi” sözlerini sarf etti.

gulse-birsel-ic_1

Gülse Birsel'den 'Jet Sosyete' isyanı! ile ilgili etiketler Jet Sosyete Gülse Birsel ilk bölüm fragman eleştiri
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.