Gülse Birsel yeni projesini açıkladı! Takipçilerinin gözü o detaya takıldı! Birsel'le dalga geçtiler

Türkiye'de absürd komedi denilince akla gelen ilk isimlerden biri Gülse Birsel'dir. Televizyon dünyasına kazandırdığı dizilerle büyük bir başarı yaklayan senarist Birsel, yeni proje müjdesini hayranlarına sosyal medyadan verdi. Ancak takipçilerinin gözü bir başka detaya takıldı.

Avrupa Yakası, Jey Sosyete ve Yalan Dünya gibi tüm Türkiye'de ses getiren dizilere imza atan senarist Gülse Birsel, bir zamanlaar gazetelerde köşe yazarlığı da yaptı. Yazdığı dizilerde aynı zamanda oyuncu olarak da gözüken Gülse Birsel'in ilk ekrana geldiği program ise G.A.G olmuştı.

2004 yılında ATV ekranlarında yayınlanan ve dizi dünyasına farklı bir soluk getiren Avrupa Yakasını yazan Birsel aynı zamanda oyuncu olarak da kendini göstermişti. Avrupa Yakası'nın takiben yine absürt komedi dizileri yazan Birsel, Hırsız Var, Yedi Kocalı Hürmüz ve Aile Arasında isimli filmlerde de rol aldı.

Gülse Birsel'den yeni dizi projesi - 09.09.2021, Sputnik Türkiye

Ortaya koyduğu her projeyle izleyiciyi kahkahaya boğan Gülse Birsel, Türkiye’nin kalemi en güçlü senaristlerinden biri olarak kabul ediliyor. Kendine ait büyük bir hayran kitlesine sahip Birsel’in her projesi büyük bir merakla bekleniyor.

Gülse Birsel, dijital platformda yayınlanacak bir proje üzerinde  çalıştığını duyurdu

Dün sosyal medya hesabından yeni projesinin müjdesini veren Gülse Birsel heyecan yarattı. Dijital platformlar için hazırladığı yeni dizisinin senaryosunu hazırlarken görülen ünlü oyuncu, birçok sanatçıda tebrik mesajı aldı. Nilgün Belgün, Belçim Bilgin gibi isimlerin yorum bıraktığı paylaşımda bilgisayar detayı takipçilerinin gözünden kaçmadı.


ThinkPad marka bilgisayarı ile poz veren oyuncuya birçok takipçisinden eleştiri geldi.

Gülse Birsel yeni projesini açıkladı! Takipçilerinin gözü o detaya takıldı! Birsel'le dalga geçtiler ile ilgili etiketler Gülse Birsel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.