Gülse Birsel hayranları nefeslerini tuttu! Yeni proje hangi filmin devamı olacak?

Türkiyenin en başarılı kadın komedyen, oyuncu ve senaristi olan Gülse Birsel hayranlarına güzel haberi verdi. Ünlü senarist yeni bir dizi projesi üzerinde çalıştığını açıkladı. Bu açıklama sevenlerini heyecanlandırdı.

Türkiye'nin en başarılı ve tecrübeli senaristi Birsel, Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete, Aile Arasında gibi projeler ile dikkat çekmişti. Bu projelerin senaristliğini üstlenen Birsel'in hayran sayısı oldukça yüksek.

Ünlü senarist Gülse Birsel'in kaleme aldığı komedi türü yapımlar, Türk televizyon ve sinema tarihinin şüphesiz ki en çok izlenen projeleri arasında yer alıyor.

HAYRANLARI BU HABERE ÇOK SEVİNDİRECEK 

Gülse Birsel'den şimdi ise iki yeni proje geliyor. Birsel yeni bir dizi yazdığını ve bir filminin devamını kaleme aldığını açıkladı. Hayranları ise Birsel'in yeni dizi projesini merak etmeye başladı.

Diziye uyarlayacağı filminin, Gülse Birsel'in senaristliğini yaptığı 2017 yapımı Aile Arasında olacağı düşünülüyor. 

Gülse Birsel hayranları nefeslerini tuttu! Yeni proje hangi filmin devamı olacak? ile ilgili etiketler Gülse Birsel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.