Gülse Birsel Bombayı Patlattı! Yeni Projesini Açıkladı! Jet Sosyete’den Sonra Yeni Dizi Geliyor

Uzun zamandır yeni bir proje getirmeyen Gülse Birsel, sonunda tıpkı ilk senaryosu olan Avrupa Yakası ve son projesi olan Jet Sosyete gibi yeni bir komedi dizisi üzerine çalıştığını açıkladı. Hayranları tarafından sorgulanan ve heyecanla yeni bir proje bekleyenler için sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, hayranlarını sevindirdi.

Uzun zamandır yeni bir proje getirmeyen Gülse Birsel, sonunda tıpkı ilk senaryosu olan Avrupa Yakası ve son projesi olan Jet Sosyete gibi yeni bir komedi dizisi üzerine çalıştığını açıkladı. Hayranları tarafından sorgulanan ve heyecanla yeni bir proje bekleyenler için sosyal medya üzerinden açıklama yaparak, hayranlarını sevindirdi. Her bir senaryosu izlenme rekorları kıran Gülse Birsel iyi bir oyuncu olduğu kadar, kaliteli bir senarist olduğunu da kanıtlamış oldu. 

Gülse Birsel Bombayı Patlattı! Yeni Projesini Açıkladı! Jet Sosyete’den Sonra Yeni Dizi Geliyor

Kendi Projesinde Yer Alan Büyük Senarist 

Bugüne kadar yazdığı her senaryo da muhakkak bir rolü canlandıran Gülse Birsel ayrıcalığını daima ortaya koydu. Sadece senaryosu ile bile kendisine hayran bırakacakken, üstüne birde dizilerde rol alması kendisine hayran bıraktı. İlk senaryosu olan Avrupa Yakası dizinde oldukça başarılı bir rol alarak seyircilerini keyiflendirdi. Son dizisi Jet Sosyete de kendisini tamamen geliştirip farklı alanlara değindi. Tüm bunlar başarısını anlatmaya yetiyor. 

2 Yılın Ardından Yeni Proje 

Gülse Birsel son dizisi olan Jet Sosyete den sonra nerdeyse 2 yıldır projelerine ara vermişti. 2 yılın sonunda yeni ve bomba gibi bir projeye çalıştığını bildirerek içeriği hakkında bilgi vermemeyi seçti. Sadece projeye yeni başladığını ve yayına gelmesi için daha vakti olduğunu söyledi. 

Gülse Birsel Bombayı Patlattı! Yeni Projesini Açıkladı! Jet Sosyete’den Sonra Yeni Dizi Geliyor - Resim : 2

Sadece Diziler Değil, Filmlerde de Başarı 

Gülse Birsel sadece dizilerde rol alıp dizi senaristliğini yapmamış yanı sıra filmlere de imzasını atmıştır. Aile Arasında, Hırsız Var ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi film senaryosunda da imzası olan Birsel, her alanda başarılı olduğunu gösteriyor. Hayranları tarafından oldukça sevilen değerli oyuncunun yeni projesi de merakla bekleniyor. Dijital kanalda yayınlanacak olan yeni projenin detayları hakkında bilgi vermesi ümit ediliyor. 

Gülse Birsel Bombayı Patlattı! Yeni Projesini Açıkladı! Jet Sosyete’den Sonra Yeni Dizi Geliyor ile ilgili etiketler Gülse Birsel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.