Gülse Birsel 'Avrupa Yakası'nın neden bittiğini açıkladı

Senarist ve oyuncu Gülse Birsel, gazeteci Candaş Tolga Işık'ın ''Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum'' programına konuk oldu. Birsel, Türk televizyon tarihine damga vuran "Avrupa Yakası"nın neden bittiğini anlattı. Ünlü oyuncu "Avrupa Yakasını biz bitirdik" ifadelerini kullandı.

Yapımcılığını Sinan Çetin'in ve senaristliğini Gülse Birsel'in üstlendiği, 2004-2009 yılları arasında ATV'de yayımlanan 'Avrupa Yakası' 13 yıl önce final yapmış olsa da günümüzde hala izlenmeye devam ediyor.

Dizide 'Aslı' karakterine hayat veren Gülse Birsel, 'Avrupa Yakası' ile ilgili yıllar sonra itiraflarda bulundu.

Gülse Birsel 'Avrupa Yakası'nın neden bittiğini açıkladı

''YAZABİLECEĞİM BİR HİKYA KALMADI...''

Candaş Tolga Işık'ın bir dönemin popüler dizisi olan Avrupa Yakası'na ilişkin sorularına yanıt veren Gülse Birsel, "Avrupa Yakası'nı biz bitirdik. Altıncı sezonda 190'ncı bölümde bitti" dedi

Birsel, dizinin neden bittiğiyle ilgili "Ben dedim ki; 'Artık Burhan Altıntop'a, Aslı'ya şuna buna yazabileceğim bir hikâye kalmadı. Engin ve ben de çok yorulmuştuk. Birinci oluyorduk, kanal ne diyeceğini şaşırdı. Israr ettiler ama yapmak istediğimiz başka işler vardı. Hatta Avrupa Yakası sonsuza kadar sürebilirdi ama 190 bölümü şanıyla şerefiyle. Belki devam etseydik eski hevesimiz olmayacaktı" ifadelerini kullandı.

 

Gülse Birsel 'Avrupa Yakası'nın neden bittiğini açıkladı ile ilgili etiketler Gülse Birsel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.