Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku! Kullanıcı adını görenler dondu kaldı

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında seyirciyle buluşan Doya Doya Moda programının jürileri arasında yer alan ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Instagram hesabı çalındı. 1,8 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı hackerlerın hedefi olan Saraçoğlu daha sonra ise hesabını geri aldığını ve yasal işlemleri başlattığını açıkladı.

Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu'nun 1,8 milyon takipçili Instagram hesabındaki kullanıcı adı kısmını görenler şoke oldu. Kullanıcı adı "metres_gulsah" olarak değiştirilen Gülşah Saraçoğlu'nun hesabının çalındığı öğrenildi.

 KULLANICI ADINI 'METRES GÜLŞAH' OLARAK DEĞİŞTİRDİLER

Saraçoğlu'nun hesabındaki kullanıcı adı "metres_gulsah" olarak değiştirildi. Ünlü modacının Instagram hesabındaki değişiklik takipçilerin gözlerinden kaçmadı. Hesabının çalındığı ortaya çıkan Gülşah Saraçoğlu daha sonra konu ile ilgili açıklama yayınlayıp, hesabını çalan kişinin kimliğininin tespit edildiğini ve hesabını geri aldığını söyledi.

Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku! Kullanıcı adını görenler dondu kaldı


Gülşah Saraçoğlu Instagram hesabının çalınmasıyla ilgili şunları söyledi:

 

''Benim değerli takipçilerim... Ben çekimdeyken hesabım hacklenip kullanıcı adım değiştirilmiştir. Hesabım kurtarılmıştır. Değerli avukatım tarafından gecenin bu saatinde suç duyurusunda bulunulmuş ve ilgili kişi tespit edilmiştir. Gereği yapılacaktır.''

Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku! Kullanıcı adını görenler dondu kaldı

''Hesabımın ele geçirilmesinden sonra kullanıcı adımın değişmesiyle birlikte şahsıma gerek sosyal medyadan, gerekse başka mecralardan yapılan hakaret alakalı tüm mesajlar ve paylaşımlar tek tek incelenmiş olup suç teşkil edenler ve mesaj sahipleri hakkında Cumhuriyet Savcılıkları nezdinde yasal işlem başlatılmıştır.''

Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku! Kullanıcı adını görenler dondu kaldı

Gülşah Saraçoğlu'na hacker şoku! Kullanıcı adını görenler dondu kaldı ile ilgili etiketler Gülşah Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.