Gülşah Saraçoğlu ile alışverişe çıkan Bülent Ersoy mini bir servet harcadı

Pahalı mücevherleriyle ve lüks harcamalarıyla sık sık gündem olan Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy bu kez de 200 metre kumaş için ödediği ücretle adından söz ettirdi. Bülent Ersoy, ünlü isimlerin modacısı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte çıktığı alışverişte aldığı 200 metre kumaşa yaklaşık 250 bin TL ödeme yaptı.

69 yaşındaki şarkıcı Bülent Ersoy, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile birlikte Nişantaşı'nda kumaş alışverişine çıktı. Pahalı mücevherleri ve gösterişli kostümleriyle dikkat çeken sanatçı, gittiği tekstil mağazasında yaklaşık 3 saat geçirdi.

Milliyet'te yer alan habere göre; Ersoy, tekstil mağazasında üç saat boyunca kumaş seçti. Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu da alışveriş turunda Diva'ya eşlik etti.


KONSERLER KOSTÜMLERİ İÇİN KUMAŞ SEÇTİ

Gelecek konserleri için kıyafet hazırlığında olduğunu belirten sanatçı, "Saygıdeğer misafirlerimin karşısına en güzel kıyafetlerle çıkmak için kumaş alışverişine geldim" dedi.

Gülşah Saraçoğlu ile alışverişe çıkan Bülent Ersoy mini bir servet harcadı


ÜÇ SAATTE 250 BİN TL HARCADI

Alışverişini tamamlayan ve modacısına birçok kıyafet tasarlatmak için 200 metre kumaş satın alan 69 yaşındaki şarkıcının, mağazaya yaklaşık 250 bin TL ödediği öğrenildi. Sahne kostümlerine verdiği önemle bilinen Bülent Ersoy ve Gülşah Saraçoğlu, mağaza kapısında kendilerini bekleyen lüks minibüsüne binerek, Nişantaşı’ndan ayrıldı.

 

 

Gülşah Saraçoğlu ile alışverişe çıkan Bülent Ersoy mini bir servet harcadı ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Gülşah Saraçoğlu Nişantaşı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.