Gülperi 28. bölüm izle! Kadir Gülperi'yi kurtarabilecek mi?

Gülperi 28. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Gülperi 28. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Gülperi, sevdiklerini Eyüp tehditinden korumak için onunla olmayı kabul ediyor. Ölümün eşiğinden dönen Kadir ise Eyüp ile karşı karşıya gelerek kavga ediyor. 12 nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Gülperi 28. bölüm izle! Kadir Gülperi'yi kurtarabilecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

Gülperi 28. bölüm izle! Show TV'nin ilgiyle takip edilen dizisi Gülperi hafta boyunca en çok konuşulan diziler arasında yer almayı başarıyor. Gülperi, Can'ı da yanına alarak Eyüp'ün yanına gidiyor. Kadir ise onun kendi isteği ile gitmediğini düşünerek polisleri yanına alarak Gülperi'yi kurtarmaya çalışıyor. Hasan babasının yaptıkları sonrasında onadan intikam almak için harekete geçiyor. 12 nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Gülperi 28. bölüm izle! Kadir Gülperi'yi kurtarabilecek mi? Merak edilen detaylar haberimizde...

GÜLPERİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Hasan babsına doğru giden annesini takip eder. Bu işi bitirmeye kararlıdır. Bu sırada Kadir de Eyüp ile karşı karşıya gelmiştir. Kadir silahını çeker. Eyüp ona kendini nasıl bulduğunu sorar. Kadir’e alaycı sözlerle kafan acıyor mu? der. Kadir arkadan saldırmayı iyi biliyorsun diyere elindeki silahı kenara atar. Ardından “Bakalım şimdi ne yapacaksın?” der. Eyüp ile yumruk yumruğa dövüşmeye hazırlanan Kadir’e “Karımı çaldığın andan itibaren hep bu anı bekledim” diyerek meydan okur.

GÜLPERİ 28 BÖLÜM İZLE

Kadir “O senin karın değil benim karım” deyince Eyüp üzerine saldırır. Yumruk yumruğa birbirlerine girerler. Eyüp Kadir’e Gülperi’nin Adliye’ye giderek ondan boşanmak için dilekçe verdiğini ona döneceğini söyler. Kadir Eyüp’ün üzerine saldırır ve onu evire çevire dövmeye başlar.

Gülperi 28. bölüm izle! Kadir Gülperi'yi kurtarabilecek mi?

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU? 

Gülperi Eyüp’ün tehdidiyle oğlunu kurtarmak için kendi hayatını feda eder ve Taşkınların konağına geri döner. Eyüp’ün niyeti onu yeniden konağın hanımı yapmaktır. Bu fikir Kader ve Fatma’nın hiç hoşuna gitmeyecektir.

Kadir ailecek geçirdikleri mutlu gecenin ardından Gülperi’nin gitmesine anlam veremez. Onun kaçırıldığını düşünerek polisle kapısına dayanır. Ama Gülperi onun çağrısına cevap vermez. Kadir Gülperi’yi Can’a emanet eder, reddedilmeyi kaldıramaz perişan olur.

Gülperi 28. bölüm izle! Kadir Gülperi'yi kurtarabilecek mi? ile ilgili etiketler canlı izle Show TV Gülperi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.