Gülperi 27. bölüm izle! Hasan teslim olacak mı?

Gülperi 27. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Gülperi, Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Eyüp, hapishaneden kaçarak Gülperi'yi Kadir'den ayırmak için elinden geleni yapıyor. Ancak Kadir onları bulup Gülperi'yi kurtarırken beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Hasan, Kadir'i vurmanın pişmanlığını yaşıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek için araştırma yapıyor. İşte Gülperi 27. bölüm izle! Hasan teslim olacak mı? Detaylar haberimizde...

Gülperi 27. bölüm izle! Show TV'nin nefes kesen dizisi Gülperi yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hafta boyunca en çok konuşulan dizileri arasında yer alan Gülperi, dikkat çekecek yeni bölümünde Hasan vicdan azabıyla yüzleşiyor. Gülperi oğlunun hapishaneye girerek babasıyla aynı kaderi yaşamaması için önlem almaya çalışıyor. Hasan ise sevdiği kız ve annesinin sevdiği adamı vurmanın pişmanlığını yaşarken, dedesinin yanından kaçarak polise teslim olmanın yollarını arıyor. Şeyma ise Kadir'in vurulması konusunda bir ipucu yakalayarak peşinden gidiyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyen izleyiciler araştırma yapmaya başladı. İşte Gülperi 27. bölüm izle! Hasan teslim olacak mı? Merak edilen detayları haberimizde bulabilirsiniz...

GÜLPERİ YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gülperi, Eyüp'ün elinden kurtulurken sevdiği adamın vurulmasıyla büyük şok yaşıyor. Hasan ise yaptığı hatanın farkına varıyor ve büyük üzüntü yaşıyor.Gülperi oğlunun babasıyla aynı kaderi paylaşmaması için kendi elleriye onu Yakup'a teslim ediyor. Ancak Hasan gerçekleri itiraf etmek için kaçıyor ve Artemis'le buluşuyor.

GÜLPERİ 27. BÖLÜM İZLE!

Kadir Hasan'ın silahından çıkan kurşunla yaralanır, hastanede ölüm kalım mücadelesi vermeye başlar. Gülperi bir yandan sevdiği adamın hayatıyla ilgili endişelenirken bir yandan da oğlunun hapse düşmesini önlemeye çalışır. Hasan ise kendini suçlu hisseder ve vicdan azabını polise teslim olarak hafifletmek ister. Gülperi oğlunu korumak için dünyada aklına gelmeyecek şeyleri yapar, doğrulukla annelik arasında bocalar, Hasan'ı kendi elleriyle dedesi Yakup'a emanet etmek zorunda kalır.

Gülperi 27. bölüm izle! Hasan teslim olacak mı?

GÜLPERİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkes umutla Kadir'in ameliyatının sonuçlanmasını bekler. Amerika'da eğitim görmüş Türkiye'nin en iyi genç cerrahlarından biri şanslarına ameliyata girecek ve yüzleri güldürecektir. Ama bu cerrah Hasan ve Bedriye'nin bambaşka bir şekilde tanıştığı süpriz bir kişidir. Bedriye'yi felakete götürecek olayların başlangıcı da bu tesadüf olacaktır..

Gülperi 27. bölüm izle! Hasan teslim olacak mı? ile ilgili etiketler canlı izle Show TV Gülperi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.