Güllüoğlu kurtarma ekipleri arasındaki ayrımcılık fitnesine böyle son verdi

İzmir'de meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından başlayan arama - kurtarma faaliyetleri sona erdi. Çalışmalarını tamamlayan ekipler toplu bir fotoğraf çektirdi. O fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu " Özel haber arayanlara söyleyin bu ekiplerin hepsi özel." diyerek ayrımcılık fitnesine de son verdi.

İzmir'de meydana gelen depremin ardından yıkılan Rıza Bey Apartmanı'ndaki çalışmanın da bitmesiyle birlikte depremde yıkılan tüm binalardaki arama kurtarma faaliyetleri sona erdi.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu da 6.6 büyüklüğünde depremin yaşandığı İzmir'de arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarını tamamladığını söyledi.

Güllüoğlu daha sonra sosyal medya hesabından bir paylaşım daha yaptı. Paylaşımında arama kurtarma ekiplerinin toplu bir fotoğrafına yer veren Güllüoğlu  "Ekibin sadece bir kısmı burada görünüyor. Hepsine dua edin, teşekkür edin. Karşılıklı olarak pandemi sebebiyle gönülden kucaklaşarak, helalleşerek uğurladık Arama Kurtarma ekiplerini." dedi.

"SÖYLEYİN BU EKİPLERİN HEPSİ ÖZEL"

Güllüoğlu sözlerinin devamında ekipler arasında ayrımcılık olduğu yönündeki fitnelere de  "Özel haber arayanlara söyleyin bu ekiplerin hepsi özel. Biz çalışmaya devam ediyoruz." sözleriyle yanıt verdi.

Güllüoğlu kurtarma ekipleri arasındaki ayrımcılık fitnesine böyle son verdi

Güllüoğlu kurtarma ekipleri arasındaki ayrımcılık fitnesine böyle son verdi ile ilgili etiketler İzmir deprem AFAD mehmet güllüoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.