Güllü Köse kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Güllü Köse kimdir, kaç yaşında, eşi kim merak ediliyor. Geçirdiği estetik operasyonları ile gündem olan Güllü Köse kimdir, kaç yaşında, eşi kim sizler için araştırdık. Güllü Köse kimdir detayları ile haberimizde.

Güllü Köse kimdir, kaç yaşında, eşi kim araştırılmaya başlandı. Birçok kez geçirdiği estetik ameliyatı ile gündem olan Güllü Köse bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Güllü Köse yaptığı açıklamaları ile gündem oldu. Birçok kişinin hayatını merak ettiği Güllü Köse’yi sizler için araştırdık.

Güllü Köse kimdir?

Adana’nın Seyhan ilçesinde yaşayan Güllü Köse 2 yıl önce sahte doktor olan S.G.´ye yaptırdığı dudak dolgusu yüzünden sağlık sorunları yaşayan Güllü Köse 2 çocuk annesidir. Daha sonrada kalıcı makyajını lazerle sildirme işlemi sonucu kaş derisinin yakılması sonucu gündem oldu.

Güllü Köse kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Geçtiğimiz aylarda daha da güzel olmak için kalça, göğüs, bacak, ince bel operasyonları geçiren Güllü Köse, kaş estetiği için de bıçak altına yattığı bilinmekte.

Adanalı Köse Samsun’daki özel bir klinikte ameliyatını gerçekleştirdi, kaş estetiğiyle aynı anda bişektomi (yanak inceltmek) estetiği de yaptırmıştır. Güllü Köse 20’li yaşlarının başında doğum yaptıktan sonra 105 kiloya kadar çıkınca diyet yaparak 6 ayda tam 46 kilo vermiştir. Güllü Köse, son 10 yılına 22 estetik operasyon sığdırarak bu operasyonlar için 240 bin lira harcamıştır.

Güllü Köse kimdir, kaç yaşında? Eşi kim?

Güllü Köse kimdir, kaç yaşında? Eşi kim? ile ilgili etiketler güllü köse kimdir kocası kim hayatı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.