Gülizar final yapıyor!

Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı Gülizar Kanal D ekranlarında izleyiciler ile buluştu. Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Şerif Sezer'in başrollerinde aldığı dizi final yapmaya hazırlanıyor.Kısa bir süre önce yayın hayatına giren dizi 10.bölümü ile ekranlara veda edecek. Vatandaşlar dizinin ne zaman final yapacağını merak ediyor. Peki Gülizar ne zaman final yapıyor? Neden bitiyor? Hangi bölümünde? Detaylar haberimizde...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gülizar cumartesi akşamları izleyiciler ile buluşuyor. Birçok yapımda imzası olan Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı 03 Medya imzalı dizi hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile ekranlarda yer alıyor. Kısa süre önce yayın hayatına başlayan dizi final yapma kararı aldı. Peki Gülizar ne zaman final yapıyor? Neden bitiyor? Hangi bölümünde? Merak edilen sorularının cevapları detayları ile haberimizde...

NE_ZAMN

GÜLİZAR NE ZAMAN BİTİYOR?

Yayınlandığı günden bugüne reytinglerde başarılı sonuç elde edemeyen, yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, senaryo ve proje tasarımını usta yönetmen Çağan Irmak’ın yaptığı Gülizar dizisinin 10. bölümde final yapmasına karar verildi.

HİKAYESİ

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gülizar’ın kaçırılması Suzan, Hayriye ve Fettah’ı yıkmıştır. Teksoy’un tehlikeli bir katil olduğunu bilen Murat, bir an önce Gülizar’ı bulmak zorundadır. Teksoy kaçış planını uygulamaya başlar ve Suzan’a mesaj gönderir. Gülizar’ın görüntülerinin olduğu mesaj üzerine Murat iz sürmeye başlar. Gülizar’ın kaçırılmasını kullanmak isteyen Kartal, aileden gizli basın toplantısı düzenleyip Gülizar’ın kaçırıldığını duyurur.

Suzan ve Fettah ise Gülizar’ın canı tehlikedeyken bu durumu kullanan Kartal’la büyük tepki gösterirler. Murat’ın Gülizar’a olan aşkını öğrenen Mine yeni bir plan yapmıştır. Teksoy’a hiç beklemediği ancak ikisinin de işine gelecek bir teklifte bulunur. Hesaba katmadıkları şey ise Murat’tır. Genç adam Teksoy’a sandığından çok daha yakındır.Murat, korku dolu anlar yaşayan Gülizar’ı kurtarabilecek mi? Murat ve Gülizar’ı bekleyen büyük sürpriz ne?

Cagan-Irmak-Filmleri-620x400

ÇAĞAN IRMAK

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo, TV ve sinema bölümünden mezun oldu.

"Asmalı Konak" adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan "Çemberimde Gül Oya" dizisini yazdı ve yönetti.

"Bana Şans Dile", "Mustafa Hakkında Herşey", "Babam ve Oğlum", "Ulak", "Issız Adam", "Karanlıktakiler", "Prensesin Uykusu","Dedemin İnsanları", "Tamam mıyız?", "Unutursam Fısılda" ve "Nadide Hayat" adındaki on bir uzun metrajlı sinema filmi ve "Çilekli Pasta" adlı tv filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır.

GÜLİZAR 7.BÖLÜM ÖZETİ

Gülizar’ın çiftliği terk etmesi Murat’ın duygularını tetiklemiştir. Gülizar’ı sonsuza kadar kaybetmek istemeyen Murat, Gülizar’a duygularını açar. Murat’ın ilanı aşkı karşısında Gülizar’ın tavrı ne olacaktır?

Suzan Gülizar’ın düzene giren hayatının bozulmasını asla istemez. Şerif’in Gülizar üzerinde tehdit oluşturmaması için polise gidip teslim olur. Bahri cinayetini üstlenir. Suzan’ı kurtaracak görüntüler Fettah’tadır fakat bir el görüntüleri almıştır. Murat yardımlarına koşar. Murat, Suzan’ı kurtaracak görüntüleri bulmayı başarabilecek midir?
Gülizar Hayriye’den ailesinin başına gelenleri öğrenmiştir. Hayriye’nin asıl isteği Gülizar’ın gidip otele yerleşen Candan, Tuğrul ve Mine’yi de evine almasıdır. Gülizar zor duruma düşen kardeşlerine yardım edecek midir? İzbe bir otelde zor anlar yaşayan Candan ve çocuklarının her şeyi yoluna koymak için planları nedir? Hayriye torunlarını tekrar bir araya getirebilecek midir?

ebru

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı.Diş Doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ve 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çoçuğudur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat mezunudur.1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçilmiş ve aynı yıl televizyon kariyeri başlamıştır. İlki ''Bir Başka Gece'' programı olmak üzere pek çok prestijli eğlence programının sunuculuğunu üstlenmiş, yapımında çalışmıştır. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı aktüel-eğlence programı ''Sabah Şekerleri''; 20'li yaşlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağlamıştır.

Osman Sınav'dan,''Deli Yürek'' adlı dizide ''Ayşegül'' karakterini canlandırması için, aldığı teklif Cündübeyoğlu'na oyuncu titrini de beraberinde getirmiştir. Aynı yıl oyunculuğunu sahneye de taşımış, tiyatro dünyasına adım atmıştır. 1999'dan günümüze gerek kamera karşısında gerek tiyatro sahnesinde her biri birbirinden farklı pek çok sevilen karaktere can vermiştir. ''Koçum Benim''in Deniz öğretmeni, ''Omuz Omuza''nın Sevilay'ı, ''Yalancı Romantik''in İpek'i, ''Avrupa Avrupa''nın Gülbahar'ı ''Evli ve Öfkeli''nin Seray'ı ''Çalıkuşu''nun Feride'si, ''Kibarlık Budalası''nın Nicole'ü gibi pek çok rolle seyircisinin hafızasında yer almıştır.

2005'de Çınar Yayınevinden çıkan ''Aşılı Kolum'' adlı şiir kitabı vardır.

2013'de en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı ''Sevdiğim Şarkılar'' albümünü çıkarmıştır. Meslek hayatının 20. yılına özel, bu çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçının, yorumladığı coverlarla müzik çalışmaları devam etmektedir.

Gülizar final yapıyor! ile ilgili etiketler gülizar ne zaman final yapıyor neden bitiyor
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.