Gülizar 7.bölüm fragmanı izle!

Dizilerin ve filmlerin ünlü yönetmenini ve senaristi Çağan Irmak Gülizar projesi ile ekranlara geri döndü. Asmalı Konak efsanesi ile yıldızı parlayan Irmak yeni dizisinde de hızlı bir giriş yaptı. Yıllar sonra babası olduğunu öğrenir ve tanıştıktan sonra babası yaşamını yitirir. Birden yeni kardeşlere sahip olan Gülizar'ın neler yaşayacağı merak konusu. 6.bölümü ile dün akşam ekranlara gelen dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Gülizar 7.bölüm fragmanı izle...

Kanal D ekranlarında cumartesi günleri yayınlanan Gülizar dün akşam 6.bölümü ile izleyici ile buluştu. Kısa bir süre olmasına rağmen hikayesi ile izleyiciyi etkilemeyi başardı. Her yaptığı işe damga vuran ünlü yönetmen ve senarist Çağan Irmak yeni projesi nefes kesiyor. Hayalleri peşinde koşan Gülizar'ın macerasını izlediğimiz dizide aşk ilişkileri, aile problemleri yani yaşama dair pek çok bulunuyor. Başrollerinde Farah Zeynep Abdullah,Ömer Berk Cankat,Ebru Cündübeyoğlu ve Şerif Sezer gibi isimlerin yer aldığı dizi oyuncu kadrosu ile de göz dolduruyor. Haftaya yayınlanacak bölüm heyecanla bekleniyor. Peki yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Gülizar 7.bölüm fragmanı izle...

cats_2

GÜLİZAR KONUSU

Gülizar (25) İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la (40) birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.

Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini ister. Gülizar’ın bir diğer derdi ise kendisiyle evlenmek isteyen yaşı geçkin Bahri Bey’dir. Gülizar, başındaki bu dertlerden kurtulmak isterken hayatı tahmin edemeyeceği şekilde değişir. Öz babası süt-peynir fabrikaları sahibi zengin iş adamı Mehmet Rıfat ölüm döşeğindedir, kendisini görmek istemekte ve artık onların çiftliğinde yaşamasını vasiyet etmektedir. Çiftliğin kâhyası ve Gülizar’ın varlığını yıllardır bilen kâhya Veysel’in oğlu Murat, Gülizar çiftliğe geldiği andan itibaren ona vurulur ancak ortada bir sorun vardır; kendisi Mehmet Rıfat’ın kızı Mine ile nişanlıdır. Gülizar çiftlikte hayallerine ulaşmaya çabalarken hem geçmişteki hem yeni edindiği düşmanlarla mücadele edecek, bir yandan da Murat’a duyduğu aşkla sarsılacaktır.

OYUNCULAR

Farah Zeynep Abdullah (Gülizar), Ömer Berk Cankat (Murat), Ebru Cündübeyoğlu (Suzan), Şerif Sezer (Hayriye), Berkay Ateş (Fettah), Zuhal Gencer (Candan), Sevtap Özaltun (Mine), Berk Erçer (Tuğrul), Osman Alkaş (Veysel), Mahperi Mertoğlu (Şerif Abla), Ayşe Tunaboylu (Zemzem), Goncagül Sunar (Nazan), Gonca Cilasun (Muazzez), Emre Taşkıran (Teksoy), Pelin Abay (Fatoş), Sinem Yener (Perihan), Feriha Eyüboğlu (Şükriye), Baran CanEraslan (Fuat)

FARAH

FARAH ZEYNEP ABDULLAH

Irak Türkmenlerinden olan bir baba ile Türk ve Boşnak kökenli bir annenin kızı olarak İstanbul'da doğdu. Lisenin bir kısmını İstanbul Saint Michel Fransız Lisesi'nde okumuştur. Ancak daha sonra babasının işi gereği kaydını aldırarak İngiltere'de lise öğrenimini tamamlamıştır. Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizinin 2'nci sezonundan sonra, diziden ayrılarak, oyunculuk kariyeri için kaydını dondurduğu Kent Üniversitesi (İngiltere) Fransızca-Drama bölümüne dönüp, eğitimini tamamlamış ve 2013'te diplomasını almıştır. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ile ilgili bir kampanya olan HeForShe reklamında oynamıştır.Amnesty Türkiye'nin de gönüllü destekçisidi

Farah Zeynep, üniversiteye başlamaya hazırlanırken Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizi için teklif geldi. İngiltere'ye, okuluna dönmesine üç gün kala deneme çekimlerinde başarılı bulunduğunu ve Aylin rolüne seçildiğini öğrenmiştir. Bu dizide dört çocuklu bir ailenin ikinci çocuğu olan Aylin'i canlandırmıştır.Daha sonra Yılmaz Erdoğan'ın filmi Kelebeğin Rüyası'nda oynamıştır.Bu filmde başrolleri Kıvanç Tatlıtuğ ve Mert Fırat ile paylaşmıştır.2014 senesinde Star TV'de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide başrol oynamıştır. Ardından 14 Şubat 2014'de Kerem Deren'in yönetmenliğini üstlendiği "Bi Küçük Eylül Meselesi" filminde Engin Akyürek ile başrolü paylaşmıştır. Çağan Irmak'ın yönettiği 2014 yılının en başarılı filmlerinden olan Unutursam Fısılda filminde Hümeyra'nın da oynadığı Hatice (Ayperi) karakterinin gençliğini canlandırmıştır. Ayrıca oyuncu Barbie Prenses ve Rockstar animasyon filmindeki Prenses Azra'yı seslendirmiştir

254356_660_320

ÇAĞAN IRMAK

4 Nisan 1970 tarihinde İzmir'de doğdu. Çocukluğu Seferihisar'da geçti. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi radyo, TV ve sinema bölümünden mezun oldu.

"Asmalı Konak" adlı televizyon dizisiyle ismini bütün Türkiye'ye duyurdu. Sonra hem 1980'li yılların karışık, gergin ve politik halini, hem 2000'li yıllardaki bir sonraki kuşağın yaşadıklarını anlatan "Çemberimde Gül Oya" dizisini yazdı ve yönetti.

"Bana Şans Dile", "Mustafa Hakkında Herşey", "Babam ve Oğlum", "Ulak", "Issız Adam", "Karanlıktakiler", "Prensesin Uykusu","Dedemin İnsanları", "Tamam mıyız?", "Unutursam Fısılda" ve "Nadide Hayat" adındaki on bir uzun metrajlı sinema filmi ve "Çilekli Pasta" adlı tv filmi bulunmak üzere, ödüllü kısa filmleri de bulunmaktadır.

EBRU CÜNDÜBEYOĞLU

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, şarkıcı.Diş Doktoru Ertuğrul Cündübeyoğlu ve 1970 Türkiye Güzelleri'nden Hülya Cündübeyoğlu'nun tek çoçuğudur. Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat mezunudur.

indir

1993 yılında kendisi de annesi gibi Türkiye 4. Güzeli seçilmiş ve aynı yıl televizyon kariyeri başlamıştır. İlki ''Bir Başka Gece'' programı olmak üzere pek çok prestijli eğlence programının sunuculuğunu üstlenmiş, yapımında çalışmıştır. Hafta içi her gün, canlı yayınla seyirci karşısına çıktığı aktüel-eğlence programı ''Sabah Şekerleri''; 20'li yaşlarında büyük bir seyirci kitlesi tarafından tanınmasını sağlamıştır.

Osman Sınav'dan,''Deli Yürek'' adlı dizide ''Ayşegül'' karakterini canlandırması için, aldığı teklif Cündübeyoğlu'na oyuncu titrini de beraberinde getirmiştir. Aynı yıl oyunculuğunu sahneye de taşımış, tiyatro dünyasına adım atmıştır. 1999'dan günümüze gerek kamera karşısında gerek tiyatro sahnesinde her biri birbirinden farklı pek çok sevilen karaktere can vermiştir. ''Koçum Benim''in Deniz öğretmeni, ''Omuz Omuza''nın Sevilay'ı, ''Yalancı Romantik''in İpek'i, ''Avrupa Avrupa''nın Gülbahar'ı ''Evli ve Öfkeli''nin Seray'ı ''Çalıkuşu''nun Feride'si, ''Kibarlık Budalası''nın Nicole'ü gibi pek çok rolle seyircisinin hafızasında yer almıştır.

2005'de Çınar Yayınevinden çıkan ''Aşılı Kolum'' adlı şiir kitabı vardır.

2013'de en sevdiği Türk Sanat Müziği parçalarını yorumladığı ''Sevdiğim Şarkılar'' albümünü çıkarmıştır. Meslek hayatının 20. yılına özel, bu çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini söyleyen sanatçının, yorumladığı coverlarla müzik çalışmaları devam etmektedir.

Gülizar 7.bölüm fragmanı izle! ile ilgili etiketler gülizar 7bölüm fragmanı izle yeni bölümde neler olacak
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.