Gülhane Parkı'ndaki görüntüler Deniz Akkaya'yı isyan ettirdi

Uzun bir süre önce sosyal medyaya veda eden eski manken Deniz Akkaya, Instagram'a geri döndü. 44 yaşındaki ünlü model ve sunucu Deniz Akkaya, yaptığı son paylaşımda, Gülhane Parkı'nda lalelerin talan eden edildiği görüntüleri paylaşarak isyan etti.

Gülhane Parkı'nda Ramazan Bayramı'nda çekilen görüntüler sosyal medyanın gündemine oturdu. Fotoğraf çekilmek isteyen kişiler tarafından Gülhane Parkın'daki çiçeklerin ezilmesi ve koparılmasına Şahan Gökbakar'ın ardından bir tepki de Deniz Akkaya'dan geldi.

Aylar önce sosyal medya hesabını kapatan Deniz Akkaya, Instagram'a geri döndü. Bayramda ziyaretçi akınına uğrayan Gülhane Parkı'ndaki çiçek ve lalelerin zarar görmesine Deniz Akkaya da sessiz kalmadı.

Gülhane Parkı'nda fotoğraf çeken vatandaşların bir videosunu Instagram hesabından paylaşan Deniz Akkaya isyan etti: ''Güzelim ülkemi sapıklar, apaçiler bastı. Sorsan çocuk gezdiriyor. Sorsan temiz hava alıyor.''

Gülhane Parkı'ndaki görüntüler Deniz Akkaya'yı isyan ettirdi

 

 

Gülhane Parkı'ndaki görüntüler Deniz Akkaya'yı isyan ettirdi ile ilgili etiketler Deniz Akkaya Sosyal Medya Gülhane Parkı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.