Gülen gerçekten öldü mü? İşte o ilanın sırrı...

"Gülen öldü" iddiasının perde arkası... Pensilvanya'da büyük kavga! Araya giren Gülen çıkan kargaşada yere düştü!

Kısa süre önce örgüt üyelerine sağlık durumu hakkında bilgi veren ve çok hasta olduğunu açıklayan FETÖ elebaşı Fettullah Gülen'in öldüğü iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Örgütün ABD'nin New Jersey eyaletinde yayın yapan "Tughra Books" ve "Blue Dome Press" isimli organizasyonlarına ait Twitter hesapları, gece saatlerinde Fetullah Gülen'in öldüğüne dair bir taziye mesajı paylaştı.

Gülen'in varisinin, damadı Cevdet Türkyolu olduğuna dair bilgilerin yer aldığı duyuru kısa süre sonra söz konusu hesaplardan kaldırıldı.

Gülen gerçekten öldü mü? İşte o ilanın sırrı...

Pensilvanya'da yaşanan son gelişmeleri ve "Gülen öldü" ilanının perde arkasını ise FETÖ liderinin zehirlendiği iddiasını kamuoyuna ilk duyuran isim olan avukat Burak Bekiroğlu paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden konuya ilişkin geniş bir açıklama yayımlayan Bekiroğlu, Gülen'in ölmediğini ancak malikanesinde örgütün iki karşıt grubu arasında kavgada dengesini kaybederek yere düştüğünü açıkladı.

Burak Bekiroğlu yaşananları şöyle anlattı;

"Pensilvanya’da kampta olanlar;

TAHT KAVGASI;

Dün "Gülen öldü" haberini yayınlayan hesaplar, Cevdet Türkyolu’nun oğlu Esat, Gülen’in yeğeni Ammar ve Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu tarafından yönetiyor.

Peki neden bu şekilde bir yayın yaptılar?

Sebebi Gülen’in VASİYETNEMESİ.

2009 yılındaki Gülen’in vasiyeti hakkında sadece aile fertlerinin bilgisi vardı. Vasiyete göre Gülen, Cevdet’i varisi kılmıştı. Mustafa Özcan’dan rahatsız olan ve/fakat onu bir türlü uzaklaştırmayan Gülen, kendisi yerine Mustafa Özcan’ın geçmesini istemiyordu.

Örgütün Avrupa-Asya ve Afrika hücrelerini kontrol altına alan Mustafa Özcan, örgütün ABD kanadını kontrol edebilmek için uzun süredir okyanus ötesinde bulunuyordu. Fakat örgütün ABD kanadını kontrol altına alamayınca CIA ile masaya oturdu ve anlaştı.

Gülen’in vasiyetine rağmen, Cevdet Türkyolu, konudan uzak duruyor kendisi ve ailesini uzun süre kayıt altına alan ve elinde her türlü Bilgi bulunan gaddar Mustafa Özcan'dan çekiniyordu ve onun kontrolüne girmişti. M. Özcan şantaj ve baskıları ile Cevdet’e her istediğini yaptırıyordu.

Fakat gerek Gülen’in vasiyetnamesi, gerek İstişare kurulu üyeleri, gerek ise de Gülen’in ailesi tarafından Mustafa Özcan’ın başa geçmesi istemediğinden, bu kişilerce Cevdet’e destek verildi ve psikolojik durumu kötü olan Cevdet ve taraftarları dün öğlen en sonunda isyan ettiler.

Gülen'in de olduğu ortamda kampta büyük olaylar oldu. Zaten aklı bir gidip bir gelen konuşma yetisini kısmen kaybetmiş olan ve ayakta bile duramayan Gülen kargaşada düştü.

Bu olaydan sonra ise Gülen’in aile fertleri vasiyetnameyi gündeme getirmek için öldü diye haber yaptırdılar.

Gülen ölmediği halde "öldü" şeklinde haber yaptırarak 2009 yılındaki vasiyetinin açıklanmasını sağladılar. Şu an örgüt içerisinde artık Gülen’in vasiyetnamesi tartışılıyor. Gülen hayatta mı? Evet hayatta. Ancak örgüt içerisindeki kavgaya müdahale edebilecek durumda değil."

 

Gülen gerçekten öldü mü? İşte o ilanın sırrı... ile ilgili etiketler FETÖ Fetullah Gülen Cevdet Türkyolu burak bekiroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.