Güleda'ya ağlayan Ceren'i katlettiler!

Ordu Üniversitesi'nde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki Ceren Özdemir, evine girdiği sırada bıçaklanarak öldürüldü. Türkiye'nin ağladığı Ceren'in sosyal medya hesabından Isparta'da sevgilisi tarafından katledilen 19 yaşındaki Güleda Cankel ile ilgili paylaşımda bulunduğu ortaya çıktı.

Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi öğrencisi 20 yaşındaki balerin Ceren Özdemir, bale dersi dönüşü evine girerken bıçaklı saldırıya uğradı.

Saldırgan kaçtı, hastaneye kaldırılan Özdemir kurtarılamadı. 

Hayatının baharında olan Özdemir'in, kendisi gibi katledilen 19 yaşındaki Güleda Cankel ile ilgili bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. 

 Ceren'in retweet ettiği paylaşımda "'Ömrü kısa sevgisi sonsuz kelebeğim' diyip biosuna eklemiş katil kızı öldürdükten sonra. Ölüm saatini yazıp paylaşımlar yapmış, gerçekten söynebilecek tek kelime bile yok. Umarım ölmek için dua edecek hale düşersin de ölemezsin şerefsiz" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Güleda'ya ağlayan Ceren'i katlettiler!

 

 

Güleda'ya ağlayan Ceren'i katlettiler! ile ilgili etiketler Isparta Ordu Ceren Özdemir güleda cankel
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.