Güldür Güldür yeni sezona bugün başlıyor!

Ekranların fenomen komedi programı Güldür Güldür hayranları tarafından merakla bekleniyor. Her hafta farklı skeçleri ile güldürmeye devam edecek olan programda ayrılıklar da yaşandı. Peki hangi oyuncular ayrıldı? Eşofmanlı Şevket tiplemesiyle unutulmazlar arasına giren Çağlar Çorumlu yeni sezonda olmayacak iddiaları doğru mu? Geçtiğimiz sezon başında Özge Borak ve Erdem Yener olmadan yeni sezona başlayan Güldür Güldür Show'da yeni sezon ne zaman başlayacak? Beşiktaş Kültür Merkezi sahnelenen programın yeni sezon hakkındaki detayları haberimizde...

Güldür Güldür Show yeni sezon onayını aldı. Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yapımcılığını üstlendiği Güldür Güldür Show yine Show TV ekranlarında olacak. Geçtiğimiz sezon başında Özge Borak ve Erdem Yener ile yollarını ayıran programda bu sene ayrılan var mı? Eşofmanlı Şevket tiplemesiyle fenomen karakter olan Çağlar Çorumlu Güldür Güldür'den ayrıldı mı? 2017 yeni sezon ne zaman başlayacak? Beşiktaş Kültür Merkezi sahnelenen programın yeni sezon hakkındaki detayları haberimizde...

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Güldür Güldür yayına başladığı 2013 yılından beri güldürmeye devam ediyor. Ekranların tek komedi programı olan Güldür Güldür Show'un yapımcısı BKM olup gösterilerini Beşiktaş Kültür Merkezi ile Harbiye Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştiriyor.
Her hafta farklı konuları farklı skeçleri ile izleyenleri kahkahaya boğan komedi programı Güldür Güldür Show yeni sezonu bugün (11 Ekim Çarşamba) Show TV'de başlayacak.

0AEDF9866BC2B362C32EBAA3135DC0C2_640x360

ÇAĞLAR ÇORUMLU GÜLDÜR GÜLDÜR'DEN AYRILACAK MI?

Gelecek hafta yeni sezonuyla ekranlara geri dönecek olan Güldür Güldür Show'da özellikle 'Eşofmanlı Şevket Hoca' tiplemesiyle büyük beğeni toplayan Çağlar Çorumlu'nun yerine gelecek kişi belli oldu. Ekranların sevilen programlarından Güldür Güldür Show'un kemik kadrosundan Çağlar Çorumlu, Gülse Birsel'in yeni dizisinde rol alacağı için Güldür Güldür'de yer almayacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW NASIL, NE ZAMAN BAŞLADI?

Proje ilk olarak Atv'de 5'er Beşer ismi ile 4 ay yayınlanıp final yapmıştır.
2012 yazında ise konsept ekranlara Star TV'de İnsanlar Alemi ismiyle geri dönmüştür.
Orta karar bir reyting elde edip sezon finali yapmıştır. Proje 2013'te bir kez daha isim ve kanal değiştirip FOX Tv'de Güldür Güldür ismiyle ekranlara dönmüştür.
Reytingleri ise günden güne artmıştır. 24 Eylül 2013'te bu kez de Show TV'ye transfer olmuştur. İlk zamanlarda iyi reytingler alamasa da, sonralarda toparlanmış ve reytingleri artmıştır.
25 Şubat 2014'te programın adı bu sefer Güldür Güldür Show olarak değiştirilmiştir. 10 Temmuz 2014'te ilk sezon finalini yapmıştır.
2. sezon finali 19 Haziran 2015'te yapılmıştır.

781EB8DADAFD1136459F9CC90F4A4DA1_640x360

EKİBE YENİ İSİM

Güldür Güldür Show'un kadrosuna yeni bir oyuncu daha eklendi. Programın kemik kadrosundaki isimlerden Çağlar Çorumlu'nun ayrılmasından sonra ekibe Ünal Yeter dahil oldu.

4515141015

ÜNAL YETER KİMDİR?

39 yaşında olan Ünal Yeter komik tavırları ile ünlenmiştir. Oyunculuk bölümü mezunu olan Yeter, eğitim aldığı süre içinde de pek çok tiyatro oyununda sahne almıştır. TV izleyicisi ile ilk defa 2007 yılında 'Hakkını Helal Et' adlı dizi ile tanıştı. Ünal Yeter, 2 Haziran 1977'de Samsun'da dünyaya geldi. Evli ve bir kız çocuk babasıdır. 2009 yılında yayınlanan Aile Reisi adlı dizide ise Mesut karakterine hayat vermiştir.
'Türk Malı', 'Nuri' ve 'Türk’ün Uzayla İmtihanı' adlı dizilerden sonra 'Muhteşem Yüzyıl' dizisine dahil olarak hayranlarını biraz olsun şaşırtmayı başarmıştır. Ünal Yeter bu dizide Afife Hatun’un yardımcısı Kiraz Ağa rolünü üstlenmiştir. 2014 yılında yayınlanan 'Galip Derviş' dizisinin senaryosunu da kendisi yazmıştır. 'Geym Of Bizans' filminde de rol alan oyuncu dizilerdeki şaşkın kimliği ile olay yaratmaktadır. 'Altınsoylar' dizisi ile yeniden hayranları ile buluşann Ünal Yeter, dizide Muhiddin Bey’in damadı rolündedir. Gülsüm yani Şebnem Bozoklu’nun eşini canlandırmıştır. Ünal Yeter, 11 Ekim 2017'den itibaren Show TV'deki "Güldür Güldür Show" ile izleyicilerin karşısında olacak.

GÜLDÜR GÜLDÜR OYUNCU KADROSU

Oyuncular

ali-sunal-oyunculuk-atolyesi-aciyor-9144255_o

Ali Sunal - Aziz Güngör Esen

22 Eylül 1977 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Gül Sunal, Babası Kemal Sunal'dır. Aslen Malatya'lıdır. Kız kardeşi Ezo Sunal'da tiyatrocudur. İstanbul Yeditepe Üniversitesi'nde İşletme eğitimi aldı ve 1999 yılında mezun oldu.
Sadri Alışık Kültür Merkezi Tiyatrosu, Dormen Tiyatrosu, Tiyatro İstanbul gibi topluluklarda çalıştı. Sinema ve dizi filmlerde rol aldı.
Ali Sunal, 22 Temmuz 2011 tarihinde Gökçe Bahadırile evlendi. 23 Şubat 2012 tarihinde boşandı.

Şu anda Güldür Güldür Show'da koreografi yönetmenliği yapmaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Çağlar Çorumlu, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Alper-Kul-nereli
Alper Kul - İsmail Canevimden

28 Mayıs 1969 tarihinde İstanbul‘un Fatih semtinde doğmuştur. Aslen Trabzon‘ludur. Tam adı İsmail Alper Kul’dur.

Üniversite eğitimini önce İstanbul Müjdat Gezen Sanat Merkezinde yaptıktan sonra ABD. Indiana Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde tamamladı.

1994’de Masal gerçek Tiyatrosu’nda Red Kid oyunuyla profesyonel oldu.

Alper Kul, Şehir Tiyatroları, DOT, IUSB (ABD), BKM gibi oluşumlarda oyuncu olarak görev aldı. Çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol aldı.

İlk olarak 1997 yılında yönetmen Ferzan Özpetek‘in “Hamam” filminde oynadı. Televizyonda ise ilk olarak 2009 yılında “Yılan Hikayesi” adlı dizi ile göründü.

Broadway’de uzun seneler sahnelenen en uzun tek kişilik oyun olan Caveman (Mağara Adamı) adlı tiyatro oyununu 2009 yılında Türkiye’de ilk kez sahneye koydu.

2010 yılında kendi yazdığı “Babamın Oğlu” adlı tek kişilik oyunu 3 yıl boyunca Türkiye ve Avrupa’da sahneledi.

İnsanlar Alemi ve Güldür Güldür adlı programların proje tasarımlarını yaptı ve oyuncu olarak da oynadı.

Alper Kul, 2012 yılında tiyatrocu Aylin Kontente ile evlendi.

doAa-rutkay-gAldAr-gAldAr-yeter-nereli

Doğa Rutkay - Yeter

1998 yılında Çiçeği Büyütmek filmi ile oyunculuğa başlayan Doğa Rutkay, daha sonra 1999 yılında Çağan Irmak'ın Günaydın İstanbul Kardeş dizisinde rol aldı. 2001 yılında başrollerinde Emel Sayın ve Mehmet Ali Erbil'in oynadığı Aşkım Aşkım adlı dizide Layla rolü ile tanınan Doğa Rutkay, ardından Halil Ergün ve Oya Aydoğan'ın oynadığı Pembe Patikler dizisinde Zeliş karakterini canlandırdı.

2009 yılında Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı, yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı ve Halit Ergenç'in Atatürk'ü canlandırdığı Dersimiz Atatürk filminde Latife Hanım karakterini canlandırdı. Çetin Tekindor

Doğa Rutkay, "Card Finans" reklamında rol almıştır. 2005 yılında Kanaltürk adlı televizyon kanalında "Doğayla Gece Yarısı" isimli söyleşi programı sundu.

3 Eylül 2014 tarihinde televizyoncu Kerimcan Kamal'la evlendi.

irem-sakAn-guIlduIr-guIlduIr-sinem-goIz-rengi-nedir-2

İrem Sak - Sinem

9 Şubat 1986’da Sivas’ta dünyaya gelen oyuncu İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Oyunculuk kariyeri lise yıllarına dayanan oyuncunun televizyon ile tanışması reklam filmleri sayesinde olmuştur. Şimdilerde Güldür Güldür Show’da Sinem karakteriyle seyirci karşısına çıkmaktadır.

Oynadığı Diziler

Güldür Güldür Show/Sinem/2013
Şen Yuva/Şehrazat/2010
5’er Beşer/Sinem/2011
İnsanlar Alemi/Sinem/2012
Yalan Dünya/Tülay/2012

Oynadığı Filmler

Dedemin Fişi/Kader/2016
Dönerse Senindir/Defne/2016
aylin-kontente-gAldAr-gAldAr-burcu-biyografi
Aylin Kontente - Burcu Yerler

30 Haziran 1982 tarihinde İzmir‘de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi İletişim Fakültesi Oyunculuk Bölümünden 2003 yılında mezun oldu.

2003 yılından beri çeşitli projelerde oyunculuk yaptı. Ferhan Şensoy oyunculuk atölyesine eğitim aldı.

2003 yılında Mahinur Ergun‘un eserinden uyarlanan ve yapımcılığını Abdullah Oğuz‘un yaptığı, yönetmenliğini Uluç Bayraktar‘ın yaptığı “Kampüsistan” adlı dizi ile oyunculuk hayatına başladı. dizinin oyuncuları Kaan Urgancıoğlu, Tuğçe Kazaz, Irmak Ünal, Engin Hepileri, Mete Horozoğlu, Şerif Sezer, Engin Altan Düzyatan, Alp Kırşan, Oğuz Oktay, Ahu Yağtu, Volga Sorgu gibi oyuncular olmuştur.

2012 yılında “Seksenler” dizisinde de Suzan karakteriyle rol aldı.

2012 yılında Necati Akpınar yapımcılığında “İnsanlar Alemi” adlı dizide Ali Sunal, Alper Kul, Erdem Yener, İrem Sak, Okan Çabalar, Mine Tugay, Ayşe Melike Çerçi, Suzan Kardeş, Alper Saldıran, Halil Sezai ile beraber oynadı.

3
Onur Buldu - Bilal Koçyiğit

Onur Buldu, 4 Ağustos 1982 tarihinde İzmir, Bergama'da doğmuştur. Annesi Tunceli'li ebe hemşire, babası bir öğretmendir. İzmir, Menemen'de büyüdü.
Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda bir süre görev aldı ve Keşanlı Ali Destanı oyununda oynadı. Daha sonra İstanbul'a yerleşen oyuncu, birçok dizi ve sinema yapımında rol aldı.
"Papatyam" dizisinde Metin Akpınar ile karşılıklı oynadı.

Show tv'de yayınlanan "Güldür Güldür" adlı mizah programında oynamaktadır. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Çağlar Çorumlu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

-onur-atilla-yanitliyor-2-dedemin-fisi_8934686-5840_1920x1080

Onur Atilla - İbrahim Çekiç

Onur Atilla, 18 Mayıs 1986 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Tam adı Rüştü Onur Atilla'dır. Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi'nden mezun oldu. Tiyatro ile bu yıllarda tanıştı. 2012 yılında Anadolu Üniversitesi ile birlikte PERA Güzel Sanatlar Akademisi Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu.
Tiyatro Kılçık, Tiyatro Kedi, Tiyatro Bahane, Tiyatro Pera'da çalıştı. 2006 yılından itibaren Tiyatro Kılçık ve Tiyatro Bahane'de oyunculuk, yazarlık ve eğitmenlik yaptı.
TRT Okul'da yayınlanan "Partal" adlı komedi&eğlence programının yazarlığı Çeşitli televizyon ve internet reklamlarında da görev aldı.

TRT Çocuk'ta "Kasaba"da seslendirme, "Karagöz" adlı programda hem yazarlık hem de seslendirme yaptı. Tarlabaşı Toplum Merkezi'nde ve devlet okullarında "Yaratıcı Drama eğitmenliğini hala sürdürüyor.

"Güldür Güldür" adlı komedi programında oyunculuk yapmaya devam etmektedir. "Güldür Güldür" adlı televizyon şovunda Ali Sunal, Alper Kul, Aylin Kontente, Aziz Aslan, Burak Topaloğlu, Dilşah Demir, Doğa Rutkay, Doğukan Polat, Meltem Yılmazkaya, Çağlar Çorumlu, Onur Buldu, Özgün Aydın, Şirincan Çakıroğlu ile beraber oynadı.

Onur Atilla, 18 Eylül 2014 tarihinde Sinem Ayyıldız ile evlendi.

Güldür Güldür yeni sezona bugün başlıyor! ile ilgili etiketler güldür güldür Beşiktaş Kültür Merkezi eşofmanlı şevket çağlar çorumlu ünal yeter
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.