Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi

'Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın (37), sevgilisi Dilan Saltık ile önceki gün Fenerbahçe'de gerçekeleşen törenle nikah masasına oturdu. Güldür Güldür Show ekibi arkadaşları Özgün Aydın'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Bizim Evin Halleri, Emret Komutanım, Zengin Kız Fakir Oğlan, Dedemin Fişi, Damat Takımı gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, 'Güldür Güldür Show'un kadrosunda yer alan 37 yaşındaki oyuncu Özgün Aydın dünyaevine girdi.

Özgün Aydın, bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Dilan Saltık ile mutluluğa 'evet' dedi. Çiftin nikah şahitleri ünlü oyuncular Didem Balçın ile Alper Kul oldu.

Çiftin Fenerbahçe’de gerçekleşen törene, Necati Akpınar, Mert Fırat, Ali Sunal, Doğa Rutkay, Didem Balçın gibi ünlü isimler katıldı. Çiftin nikah töreninden kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi

Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi - Resim : 2

Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi - Resim : 3


Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi - Resim : 4

 

Güldür Güldür Show'un Mustafa'sı Özgün Aydın dünyaevine girdi ile ilgili etiketler Özgün Aydın nikah Düğün Güldür Güldür Show Dilan Saltık
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.