Güldür Güldür Show Bu Kez Muhalefeti Ti'ye Aldı! 6'lı Masa Skeci Kahkaha Attırıyor!

Güldür Güldür ekibi, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve Sağlık Bakanı Koca'yı konu alan skeçlerinden sonra bu kez muhalefeti ti'ye aldı. Kemal Kılıçdaroğlı, Meral Akşener, Ali Babacan, Ahmet Davutoğlu, Temel Karamollaoğlu ve Gültekin Uysal'ın oluşturduğu 6'lı masayı konu alan skeciyle Güldür Güldür Show 11 Haziran'da ekrana gelecek.

Ali Sunal'un sunuculuğunu yaptığı Güldür Güldür Show skeçleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. 11 Haziran Cumartesi akşamı Show TV'de ekrana gelecek yeni bölümde muhalefetin 6'lı masasını konu aldı. Güldür Güldür Show Bu Kez Muhalefeti Ti'ye Aldı! 6'lı Masa Skeci Kahkaha Attırıyor!

Güldür Güldür Show önceki bölümlerinde Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı konu alan skeçleriyle büyük ilgi çekmişti.

Güldür Güldür ekibinin 6’lı masa skecinin de tanıtımı yapıldı.

Tanıtım büyük beğeni toplarken Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriğinin kesilmesine de gönderme yapıldı.

Güldür Güldür Show Bu Kez Muhalefeti Ti'ye Aldı! 6'lı Masa Skeci Kahkaha Attırıyor! ile ilgili etiketler Güldür Güldür Show
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.