Gülben Ergen'in büyük aşkı 3 ay bile sürmedi!

Nisan ayında ilişki yaşamaya başladığı Burak Törer'le mutlu pozlarını sosyal medya hesabından kaldıran Gülben Ergen, 'Ayrıldılar' dedikodularının çıkmasına neden oldu.

Daha bir kaç gün önce sarmaş dolaş bir şekilde objektiflere takılan Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinin ayrılık iddiası kulislerde konuşulan dedikodular arasında.

BERABER OLDUKLARI FOTOĞRAFLARI HESABINDAN SİLDİ

Gülben Ergen'in sosyal medya hesabından Burak Törer'le olan fotoğrafları silmesi üzerine ayrılık iddiaları gündemde konuşulmaya başlandı.

FOTOĞRAFLARI SİLMESİ KAFALARI KARIŞTIRDI

Mart ayından bu yana birlikte olan ünlü sanatçı Gülben Ergen ve yapımcı sevgilisi Burak Törer, mutluluklarını sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla takipçileri ile paylaşıyorlardı. Güzel şarkıcı Gülben Ergen'in sevgili ile olan fotoğrafları silmesi ise ayrılık dedikodularının çıkmasına yol açtı.

Gülben Ergen'in büyük aşkı 3 ay bile sürmedi! ile ilgili etiketler Gülben Ergen burak törer ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.