Gülben Ergen'den büyük vefasızlık!

Şimdi kanlı bıçaklı olan eski dostlar Seren Serengil ve Gülben Ergen’in yıllar önce kuliste çekilen fotoğrafı ortaya çıktı. 'Kulis sohbeti' başlıklı fotoğrafın altındaki not ise oldukça dikkat çekici.

Mahkemenin tedbir kararına rağmen Seren Serengil'in programında ve Instagram hesabında aleyhte yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia eden Gülben Ergen’in başvurusu üzerine mahkeme Seren Serengil’in 3 gün süreyle zorlama hapsine karar verilmişti.

GÜLBEN CEZAEVİNE GÖNDERDİ!

Seren Serengil cezasını çekmek için İstanbul Adalet Sarayı'na gitti ve teslim oldu. Cuma günü 11:13 sularında da Seren Serengil Bakırköy Kadın Cezaevi'ne girdi.

SEREN'DEN BÜYÜK DESTEK GÖRMÜŞTÜ

Gülben Ergen ve Seren Serengil arasındaki dava magazin gündemini meşgul ederken, ikilinin yıllar önce kuliste çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafın altına ise şu not düşülmüş:

'Genç assolist Seren Serengil ile manken Gülben Ergen ilk kez birlikte sahneye çıktıkları Stardust'ta program aralarında sohbet ettiler. Seren henüz şarkıcılıkta tecrübesi olmayan Gülben'e destek sözü de verdi'

728xauto

Gülben Ergen'den büyük vefasızlık! ile ilgili etiketler Seren Serengil Gülben Ergen fotoğraf eski
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.