Gülben Ergen ve eski eşinin Yeşim Salkım'a açtığı davada yeni gelişme!

Gülben Ergen'in Yeşim Salkım ve Nihat Doğan'a açtığı davaya eski eşi Mustafa Erdoğan'da destek vermişti. O davada yeni gelişmeler yaşandı.

Gülben Ergen, Yeşim Salkım'ın veNihat Doğan'ın televizyonda yaptığı açıklamalar hakkında sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşarak hukuki süreci başlatacağını açıklamıştı. Gülben Ergen'in açıklamasının ardından Mustafa Erdoğan da eski eşinin yanında olarak o da dava açacağını açıklamıştı.

TAKİPSİZLİK KARARI ÇIKTI

Bu açıklamaların sonunda eski eşler Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a dava açtılar. Ancak o dava hakkında bugün kovuşturmaya yer olmadığı kararı çıktı. Yani diğer bir deyişle dava hakkında takipsizlik kararı çıkartıldı.

640xauto_1

640xauto

NE OLMUŞTU?

Yeşim Salkım ve Nihat Doğan, Gülben Ergen'in Mustafa Erdoğan ile evli olduğu dönemde bir başkası ile aşk yaşadığını iddia etmişti. Bunun üzerine Gülben Ergen ve Mustafa Erdoğan Nihat Doğan ve Yeşim Salkım'a dava açmışlardı.

Öte yandan, Gülben Ergen'in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezası aldı ve bugün cezaevine girdi.

Gülben Ergen ve eski eşinin Yeşim Salkım'a açtığı davada yeni gelişme! ile ilgili etiketler Yeşim Salkım Gülben Ergen Nihat Doğan dava mustafa erdoğan
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.