Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasındaki davada tazminat kararı çıktı!

Şarkıcı Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasında devam eden manevi tazminat davası sonuçlandı! İki taraf arasında devam eden davada güzel şarkıcı haklı bulundu.

Gazeteci Erhan Çelik ile 2018 yılında boşanan şarkıcı Gülben Ergen, boşanmanın ardından eski eşi ile davalık olmuştu! Boşanmanın 1 yıl sonrasında açılan manevi tazminat davasında aldatılan eş konumuna düştüğünü ve Gülben Ergen’in sosyal medya hesabından kendisi hakkında paylaşımda bulunduğunu iddia eden Erhan Çelik, 1 liralık tazminat davası açarak gündem olmuştu.

Eski eşinin açtığı manevi tazminat davası sonrası davaya karşılık olarak 1 milyon liralık tazminat davası da Gülben Ergen açmıştı. Güzel şarkıcı eski eşinin asılsız haberlerle linç kampanyası başlattığını iddia ederek, “Karşı taraf aldatıldığı nedeniyle boşandığını ileri sürmektedir. Madem öyle bir durum oldu, neden boşanma davasında bahsetmemiştir. Boşandıktan 1 yıl sonra aldatıldığı iddiası ile tazminat davası açmıştır.” ifadeleri ile davasının nedenini açıklamıştı. Ve yaklaşık 3 yıldır süren davada karar çıktı!

DAVAYA TARAFLARIN AVUKATLARI KATILDI

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesinde görülen karşılıklı tazminat davasına taraflar katılmazken, taraflar adına avukatlar davayı sürdürdü. Erhan Çelik’in avukatı davada Gülben Ergen tarafından sarf edilen, “Kan görmüş köpek balığına benzeyen bu iftiracı, gözü dönmüş saldırganlarla mücadelem sessizce devam ediyor” paylaşımının müvekkiline yönelik olduğunu iddia ederek, bu iddia nedeniyle davanın kabulünü talep etti.

Gülben Ergen’in avukatı ise karşı tarafın iddialarını reddetti ve bu iddiaların ispatlanmadığını söyledi. Ayrıca Ergen’in yaşanan olaylar sonucu manevi zarara uğradığını söyleyerek davalarının kabulüne karar verilmesini talep etti.

ERHAN ÇELİK 250 BİN LİRA TAZMİNAT ÖDEYECEK

Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasındaki davada tazminat kararı çıktı!

Tarafların katılmadığı davada mahkeme heyeti Erhan Çelik’in iddialarını reddetti ve 1 TL’lik manevi tazminat davasını kabul etmedi. Buna karşılık Gülben Ergen’in davasını kısmen kabul etti. Ünlü şarkıcı eski eşinden 1 milyon liralık tazminat talep etmişti. Mahkeme ise bu talebi kısmen kabul ederek Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik’in ünlü şarkıcıya 250 bin liralık tazminat ödemesini hükmetti.

Gülben Ergen ve eski eşi Erhan Çelik arasındaki davada tazminat kararı çıktı! ile ilgili etiketler Erhan Çelik Gülben Ergen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.