Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Gülben Ergen’in hayatı, sevgilisi merak edilmeye başlandı. Birçok başarılı işe imza atmış olan Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında ve sevgilisi hakkında detaylar haberimizde.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen’in hayatı merak ediliyor. Genç yaşta adını duyurmayı başarmış olan Gülben Ergen’in hayatını derledik. Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında, sevgilisi kim araştırdık. Pop sanatçısı olan Gülben Ergen kimdir haberimizde.

Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında?

Gülben Ergen 25 Ağustos 1972 yılında Kadıköy, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 48 yaşındaki Türk şarkıcı ve oyuncu olan sanatçı hayatı boyunca birçok esere imza atmıştır.

Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Kariyerinin başlarında mankenlik ve oyunculuk yapan Ergen, sonrasında müzik piyasasına assolist olarak adım atmıştır. 2001 yılında, Dadı dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. 2002 yılında Sade ve Sadece albümünün çıkış şarkısı "Abayı Yaktım" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nde "Yılın Bestesi" ödülünü alarak yeni bir başarıya imza attı.

2004 yılında, Uçacaksın albümü 600.000 satarak MÜ-YAP'tan diamond ödülünü kazandı. 2009'da Uzun Yol Şarkıları albümünde yer alan "Giden Günlerim Oldu" şarkısı Resmî Türkiye listesinde yılın en uzun süre bir numarada kalan şarkısı olmayı başardı. Üç çocuk annesi olan Gülben Ergen, 2018 yılında ise Onur Akay Medya Yılın Ödülleri'nde "Yılın Annesi" seçilmiştir.

Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi kim?

Toplam albüm satışı 2 milyonun üzerinde olan sanatçının 3 çocuğu bulunmaktadır. İlk evliliğini Mustafa Erdoğan ile 2004 yılında yapan sanatçı 2012 yılında eşinden boşanmıştır. Ardından 2014 yılında Erhan Çelik ile tekrar nikah masasına oturan şarkıcı eşinden 2016 yılında boşanmıştır.

Gülben Ergen’in sevgilisi kim?

Gülben Ergen’in sevgilisi kim merak ediliyor. 2019 yılından beri ilişkisi olduğu bilinen Gülben Ergen’in sevgilisi Emre Irmak’tır. Gülben Ergen’den 4 yaş küçük olduğu bilinen Emre Irmak kimdir araştırdık.

Emre Irmak kimdir?

Emre Irmak, İstanbul'da 27 Mayıs 1977'de dünyaya gelmiştir. Emre Irmak 5 yaşında klasik piyano dersleri almaya başlamıştır. Belgesel film müzikleri de yapan Emre Irmak, klasik müzik ile ilgilenmektedir.

Gülben Ergen kimdir, kaç yaşında? Sevgilisi kim? ile ilgili etiketler Gülben Ergen hayatı kimdir kaç yaşında nerelidir sevgilisi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.