Gülben Ergen, Doğan Grubu'nda krize neden oldu...

Gülben Ergen’in evli yasak aşkı Tolga Duğles ile yakalanmasından sonra görüntülerin ilk kez Magazin D’de yayınlanması büyük krize yol açtı. Peki olay, Vuslat Hanım ile Mehmet Ali Yalçındağ arasında nasıl krize dönüştü?

Hürriyet Kelebek yazarı Gülben Ergen’in yasak aşk yaşadığı yönündeki haberin aynı medya grubunun kanalı olan Kanal D’de yayımlanması Doğan Grubu’nda da tartışmaya neden oldu. Ergen’in yasak aşk haberinin görüntülerinin yayınlandığı Kanal D’deki “Magazin D” programı bir dış yapım. “Magazin D”yi hazırlayan Bes Yapım’ın sahibi ise Serdar Güzelaydın.

Odatv’nin haberine göre,Hürriyet Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet Kelebek yazarı Gülben Ergen’in yasak aşk görüntülerinin ilk kez Kanal D’deki “Magazin D” programında yayınlanmasına çok kızdı. Yönetiminde olduğu gazetenin yazarının kendi kanalında eleştirilmesinden dolayı rahatsız oldu.

Bu durum Doğan ailesinin içinde de tartışmalara neden oldu.

Bes Yapım’ın sahibi Serdar Güzelaydın, Doğan Holding Yönetim Kurulu üyesi ve Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ’ın eşi Mehmet Ali Yalçındağ’a yakınlığıyla biliniyor. Bu sebeple Vuslat Doğan Sabancı, eniştesi Mehmet Ali Yalçındağ’a da tepkili.

Öyle ki, dün Four Seasons Otel’de Mustafa V. Koç Spor Ödülleri verildi. Bu törene Vuslat Doğan Sabancı ve Mehmet Ali Yalçındağ da katıldı. Geçmişten bu yana arada süren gerginliğe Gülben meselesi de eklenince iki isim selamlaşmadı bile.

Gülben Ergen, Doğan Grubu'nda krize neden oldu... ile ilgili etiketler Gülben Ergen doğan grubu vuslat doğan sabancı Mehmet ali Yalçındağ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.