Gülben Ergen, Anıtkabir'deki şemsiyeli görüntüleri tepki çeken Bülent Ersoy'a destek

Bülent Ersoy'un tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir'e yaptığı ziyareti ve bir askerin şemsiye tutması sosyal medyada hızla yayılmıştı. Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından Gülben Ergen'den Ersoy'a destek geldi.

Diva lakaplı şarkıcı Bülent Ersoy, yakın zamanda Anıtkabir'e giderek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kabrini ziyaret etmişti. Ersoy'un tekerlekli sandalye üzerinde Anıtkabir'i ziyaret etmesi ve Ersoy'u yağmurdan korumak için bir askerin şemsiye tutması birçok tepkiye neden olmuştu.

Ersoy, saygı duruşu için ayağa kalkmıştı. Milli Savunma Bakanlığı'nın söz konusu görüntüler üzerine inceleme başlatacağı öğrenilirken Gülben Ergen'den Ersoy'a destek geldi.

Ergen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Ne olmuş bir yetkili, ya da bir subay, yaşına hürmeten, saygısından ya da sevgisinden Bülent Ersoy’a şemsiye tuttuysa? Nedir bu olması gerekene verilmeyen tepkisizlik? Ama konunun içinde ünlü olunca avaz avaz haykırma merakı? Yaşasın Anıtkabir i ziyaret eden herkes ve Bülent Ersoy” ifadelerini kullandı.

Gülben Ergen, Anıtkabir'deki şemsiyeli görüntüleri tepki çeken Bülent Ersoy'a destek

Gülben Ergen, Anıtkabir'deki şemsiyeli görüntüleri tepki çeken Bülent Ersoy'a destek ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Gülben Ergen Anıtkabir
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.