Guduric, Fenerbahçe'yle sözleşme yeniledi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, Sırbistanlı oyuncu Marko Guduric ile yeni sözleşme konusunda anlaşıldığını duyurdu. Guduric, Fenerbahçe Beko kariyerinde 2 Türkiye Ligi, 1 Türkiye Kupası ve 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası şampiyonlukları yaşarken, THY Avrupa Ligi'nde 2 kez dörtlü final oynayan takımın parçası olarak görev yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüzde beşinci sezonunu geçiren yıldız oyuncumuz Marko Guduric ile üç yıllık yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılmıştır. Bu sözleşmeye göre Marko Guduric, 2025-26 sezonunun sonuna dek formamızı giymeye devam edecektir. Bu anlaşmanın kulübümüz ve sporcumuz için hayırlı olmasını diliyor, Marko Guduric'e Fenerbahçe Beko forması altında başarılarla dolu sezonlar diliyoruz" denildi.

 

Guduric, Fenerbahçe'yle sözleşme yeniledi ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beko
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.