Gucci modeli Öykü Baştaş evlendi! Gelinlik tercihi dikkat çekti

Gucci için yürüyen ilk Türk model olarak adından söz ettiren Öykü Baştaş, tasarımcı sevgilisi Furkan Temir ile evlendi. Öykü Baştaş'ın gelinlik seçimi ise sosyal medyada olay oldu.

Gucci için yğrğyen ilk Türk model olan Öykü Baştaş'tan sevindiren haber geldi. Tasarımcı sevgilisi Furkan Temir ile İstanbul'da sade bir törenle evlenen Baştaş'ın gelinlik seçimi çok konuşuldu.

Gucci modeli Öykü Baştaş evlendi! Gelinlik tercihi dikkat çekti

BAŞTAŞ'IN GELİNLİK TERCİHİ BEĞENİLMEDİ

Mutlu gününden karelerini Instagram hesabından takipçileriyle paylaşan Baştaş'ın siyah dantel detaylı gelinliği ise dikkat çekti. Yeliz Yeşilmen, gelinliğe ve çifte, "Mutluluklar ama göğüs pedi Gucci kızına olmuş mu bu ne hal" ve "Bilo ile gülo" şeklinde yorumlar yaptı.

Gucci modeli Öykü Baştaş evlendi! Gelinlik tercihi dikkat çekti - Resim : 2

Baştaş'ın nikah karelerine yapılan diğer yorumlar ise şu şekilde:

"Damat neden bu kadar özensiz ? Önemsiz bir gün mü düğün günü?", "O elbise hiç olmuş mu?", "Modacısın, şu damadı doğru düzgün giyindiremedin mi?"

Gucci modeli Öykü Baştaş evlendi! Gelinlik tercihi dikkat çekti - Resim : 3

 

Gucci modeli Öykü Baştaş evlendi! Gelinlik tercihi dikkat çekti ile ilgili etiketler Gucci
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.