Guardiola'dan takımına ilginç övgü

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, 3-0 kazandıkları Tottenham maçı sonrası oyuncularını çok ilginç sözlerle övdü. İspanyol teknik adam, göreve geldiği günden bu yana yüz milyonlarca euro para harcadığı takımıyla ilgili "Bir Messi, bir Cristiano, bir Mbappe ya da Neymar'ımız yok... Takım olarak hareket etmemiz gerekiyor" dedi.

Premier Lig'de lider Manchester City, Jose Mourinho'nun Tottenham'ını 3-0 mağlup etti. İlkay Gündoğan attığı iki golle galibiyette önemli rol oynadı.

 Man City, Tottenham galibiyet iile beraber puanını da 53 yapmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından takımını öven Pep Guardiola, "Bir Messi, bir Cristiano, bir Mbappe ya da Neymar'ımız yok.. Takım olarak hareket etmemiz gerekiyor. Dürüst olmak gerekirse böyle yıldızları isterdim ama mevcut kadrodaki hiçbir oyuncumu da değiştirmezdim" dedi.

Guardiola'dan takımına ilginç övgü

Pep Guardiola, şampiyonluk kupasını kaldırırsa dört yıl içinde üçüncü Premier Lig zaferini yaşamış olacak.

Guardiola'dan takımına ilginç övgü ile ilgili etiketler Manchester City Premier Lig Neymar Lionel Messi Guardiola Ronaldo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.