Guardiola Galatasaray'ın listesindeki 2 oyuncuyu satıyor

Manchester City'nin teknik direktörü Guardiola, Galatasaray'ın istediği Mangala ve Denayer'i satış listesine koydu.

Manchester City'nin teknik direktörü Guardiola İngiliz ekibinde büyük bir revizyon yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Manchester City'nin başına geçen ve Premier Lig'de şampiyonluktan uzaklaşan Pep Guardiola, takımdan gönderilecekler listesini yönetime iletti.

MANGALA VE DENAYER SATIŞ LİSTESİNDE

İngiliz basınında yer alan habere göre; listede Galatasaray'ın ilgilendiği Eliaquim Mangala ve sezon başında kadrosuna katmak istediği ancak Sunderland'e kiralanan Jason Denayer de bulunuyor.

Pep Guardiola'nın sezon sonunda kasasına 100 milyon euro transfer geliri koymak istediği kaydedildi.

Guardiola'nın listesinde; Samir Nasri, Mangala, Bony, Vincent Kompany, Nolito, Claudio Bravo ve Kolarov gibi isimlerin yer aldığı, gelecek tekliflerin değerlendirmeye alınacağı belirtildi.

Valencia'da kiralık olarak oynayan 26 yaşındaki Mangala bu sezon 25 maçta görev aldı. Jason Denayer ise Sunderlan'de 23 maçta oynadı.

Guardiola Galatasaray'ın listesindeki 2 oyuncuyu satıyor ile ilgili etiketler Manchester City Galatasaray Transfer Guardiola mangala denayer
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.