GTA V'in yeni nesil sürümüne gelecek olan detaylar

Çıkışının üzerinden dokuz yıl geçmesine rağmen dünyanın gözdesi GTA V için yeni nesil versiyon çıkarılıyor. Rockstar Games, Grand Theft Auto V’in Playstation 5 ve Xbox Series için çıkış yapacak olan yeni nesil versiyonunun detaylarını açıkladı. 

Çıkacak olan yeni nesil GTA V’te bizi hızlı yükleme süreleri, artan nüfus ve trafik çeşitliliği, artan bitki örtüsü yoğunluğu, iyileştirilmiş aydınlatma kalitesi, su yansımaları ve genel iyileştirmeler bekliyor. Ayrıca PS5 sahipleri DualSense'in özelliklerini de bu oyunda deneyimleyebilecek. Bu özellikler haricinde oyuna üç farklı grafik mod gelecek. 

GTA V'in yeni nesil sürümüne gelecek olan detaylar

Çıkacak olan GTA V’in yeni nesil versiyonunda üç farklı grafik modu olacak. Bu modlardan ilk olanı Fidelity Modu. Bu mod PS5 ve Xbox Series X için, ışın izleme aktifken 4K çözünürlük sunuyor. Aynı zamanda Xbox Series S’te ise upscale edilmiş 4K çözünürlük ve 30 FPS sunulacak. 

İkinci modumuz ise Performans Modu. Bu modda hedeflenen özellik 60FPS olması. Playstation 5 ve Xbox Series X’te upscale edilmiş 4K çözünürlük ve Xbox Series S’te 1080p çözünürlük olacak. 

Son modumuz ise Performans RT Modu. Bu mod sadece PS5 ve Xbox Series X’te kullanılacak ve 4K – 60 FPS olacak. 

GTA V'in yeni nesil sürümüne gelecek olan detaylar - Resim : 2

GTA V’in yeni nesil sürümünün, Online sürüm ile birlikte 15 Mart’ta çıkması planlanıyor. PlayStation Plus aboneleri, Online sürümden 3 ay boyunca ücretsiz olarak faydalanabilecek.

GTA V'in yeni nesil sürümüne gelecek olan detaylar ile ilgili etiketler gta5 yeni nesil sürüm rockstar games Grand Theft Auto
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.